Κυριακή 20 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... και η περίπτωση της Ν. Ιωνίας Βόλου

Στο χορό της «μεγάλης συναλλαγής» έχει μπει και η Νέα Ιωνία Βόλου, όπου ο επικεφαλής του αποτυχόντος συνδυασμού που στήριξε η ΝΔ, Κ. Χαλέβας, δήλωσε, δημοσίως, τη στήριξή του, για το β` γύρο των εκλογών, στο συνδυασμό του Στ. Φούσκη, που στηρίζεται από το ΣΥΝ. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι στη δήλωση στήριξης κάνει και τα παράπονά του, αναφερόμενος, ανάμεσα στ' άλλα, σε «συναλλαγές που υπήρξαν μεταξύ πολιτικών προσώπων και μεθοδεύσεις, που σχεδιάστηκαν για την άσκηση ισχυρών πιέσεων προς τους ψηφοφόρους μας για ν' αλλάξουν την επιλογή τους».

Αποδεχόμενος ασμένως τη στήριξη που του προσφέρει ο συνδυασμός της ΝΔ, ο υποψήφιος του ΣΥΝ έκανε λόγο για «συνδιοίκηση του δήμου» και, εν είδει ευχαριστίας, χαρακτήρισε «αξιοπρεπή τον προεκλογικό αγώνα του κ. Χαλέβα».

Ο έτερος, όμως, των διεκδικητών της δημαρχίας - ο και νυν δήμαρχος της πόλης, Π. Μαβίδης, που στηρίζεται από μέρος του ΠΑΣΟΚ (ένα άλλο «μέρος» του κυβερνώντος κόμματος στηρίζει τον υποψήφιο του ΣΥΝ), κι άλλες δυνάμεις - μίλησε για «μεταχρονολογημένη επιταγή», που εξοφλείται μπροστά στην κάλπη και κάλεσε τους Στ. Φούσκη και Κ. Χαλέβα να διευκρινίσουν στο λαό της Νέας Ιωνίας το είδος της συνδιαλλαγής που συμφώνησαν και την οποία βάφτισαν συνδιαχείριση...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ