Κυριακή 27 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' Εθνική
Μέρα των φαβορί

Δύσκολο έργο έχουν σήμερα στη Β' Εθνική, Καλλιθέα και Γιάννενα
Δύσκολο έργο έχουν σήμερα στη Β' Εθνική, Καλλιθέα και Γιάννενα
Στα μέτρα των πρωτοπόρων δείχνει να είναι η σημερινή 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής. Οι πρωτοπόροι, πλην του ΠΑΣ, παίζουν στην έδρα τους και λογικά αναμένεται να κατακτήσουν τους βαθμούς της νίκης. Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τα κυριότερα ματς:

Ο Αθηναϊκός θα υποδεχτεί στο Βύρωνα τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο προπονητής των «λόρδων», Τάσος Χατζηαγγελής, δηλώνει: «Μπορεί να είμαστε το φαβορί για τη νίκη αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο Βόλος θα κάτσει να χάσει. Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Ολα κρύβουν τις δυσκολίες τους».

Από την πλευρά του ο κόουτς των Θεσσαλών, Γιώργος Βαζάκας, τονίζει: «Εκτός έδρας έχουμε αδυναμίες, όμως θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Η άλλη ομάδα της Αττικής που είναι στην κορυφή, το Αιγάλεω, θα φιλοξενήσει στο «Σίτι» τον Αγ. Νικόλαο. Ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Γιώργος Χαντζάρας, είπε: «Αν θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή πρέπει να κερδίσουμε το ματς αυτό. Νομίζω ότι αν δείξουμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο θα τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του ο Γρηγόρης Τσινός τονίζει: «παίζουμε με τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα και αυτό τα λέει όλα. Εμείς θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια και ελπίζω να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ο Πανσερραϊκός θα αντιμετωπίσει στην έδρα του την Καλλιθέα. Ο προπονητής των Σερρών, Νίκος Αναστόπουλος, επισημαίνει: «Η νίκη είναι ο μοναδικός μας στόχος προκειμένου να διατηρηθούμε σε τροχιά ανόδου. Πάντως ο αντίπαλος χρειάζεται μεγάλη προσοχή».

Στην αντίπερα όχθη ο Αντώνης Μανίκας υποστηρίζει: «Ο Πανσερραϊκός είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και αναμφίβολα ο βαθμός δυσκολίας του ματς είναι υψηλός. Αν μπορέσουμε και ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού ίσως φύγουμε με βαθμό ή βαθμούς από τις Σέρρες».

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός, που βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, θα κοντραριστεί με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Τόσο ο κ. Νταλακούρας, όσο και ο Γιώργος Φοιρός τονίζουν ότι το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Και δεν έχουν άδικο.

Τα άλλα παιχνίδια του προγράμματος: Βέροια - Ιάλυσος, Νάουσα - Πιερικός, Αναγέννηση Καρδίτσας - Πανελευσινιακός, Αίγιο - Καλαμαριά, Λάρισα - Εθνικός.

Ολες οι συναντήσεις αρχίζουν στις 15.00.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ