Παρασκευή 25 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Χαμηλώνουν οι τόνοι

Πανηγυρισμοί τέλος στην ΑΕΚ. Μπορεί το 2-2 του «Μπερναμπέου» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης να αποτελεί μια σημαντική επιτυχία, όμως για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς οι παίκτες του θα πρέπει να το ξεχάσουν γρήγορα. Ο αγώνας κόντρα στην Καλλιθέα την Κυριακή για το πρωτάθλημα αλλά και μετέπειτα αυτός με την Γκενκ που θα κρίνει πολλά για το ευρωπαϊκό μέλλον της Ενωσης, δεν επιτρέπουν να... κρατήσουν οι χοροί. Ο «Ντούσκο» πρακτικά φρόντισε να το δείξει στους παίκτες τους με τις δυο χτεσινές προπονήσεις πρωί, απόγευμα, ενώ σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM» επισήμανε την πρώτη προτεραιότητα που έχει τώρα η ομάδα. «"Πρώτος στόχος για εμάς, είναι η Καλλιθέα και το πώς θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Επόμενος στόχος είναι η Γκενκ. Είναι ευκαιρία να δούμε με καλύτερο μάτι το Τσάμπιονς Λιγκ» τόνισε ο προπονητής της ΑΕΚ.

Πάντως, για μια ακόμη φορά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του. «Πρώτα απ' όλα οι παίκτες πρέπει να πάρουν συγχαρητήρια. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι χωρίς παίκτες. Εμείς ήμαστε απλά γύρω γύρω. Για να κάνεις τέτοιες επιτυχίες δεν μπορείς χωρίς ομαδικότητα. Δε γίνεται να έχεις τρεις παίκτες εδώ, δύο εκεί. Και οι 27 παίκτες πρέπει να είναι μαζί. Ακόμη και ένας ή δύο να μην είναι μαζί με τους υπόλοιπους, μπορούν να κάνουν τη ζημιά». Στον αγωνιστικό τομέα οι ενοχλήσεις στο γόνατο που ένιωσε μετά το παιχνίδι ο Μαουρίτσιο Ράιτ, ανησύχησαν το ιατρικό επιτελείο της ομάδας που αναμένεται σήμερα να διαπιστωθεί η σοβαρότητά του ή όχι.

Εξάλλου, η κρισιμότητα του παιχνιδιού κόντρα στην Γκενκ την ερχόμενη Τετάρτη καθώς και το καλό κλίμα που υπάρχει από τις συνεχιζόμενες επιτυχίες της ομάδας, έφεραν και αλλαγή στις σχέσεις ΠΑΕ - οπαδών. Αποτέλεσμα αυτού είναι οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με τους Βέλγους να κυμαίνονται σε κάπως λογικά πλαίσια (60 ΕΥΡΩ το ακριβότερο) αλλά και η διοίκηση της ομάδας να απευθύνει κάλεσμα στους οπαδούς μέσω του επίσημου σάιτ της. Μάλιστα στην ανακοίνωση - κάλεσμα γίνεται λόγος και για την «Ορίτζιναλ», αφού η ΠΑΕ την καλεί να δώσει το «παρών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ