Σάββατο 2 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΙΔΕΙΑ
Ψηφίζουν από σήμερα οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί

Από 2 μέχρι και 5 Νοέμβρη οι εκλογές του ΣΙΕΛ

Ξεκινούν σήμερα και ολοκληρώνονται στις 5 Νοέμβρη οι εκλογές του Συλλόγου Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών (ΣΙΕΛ) για την ανάδειξη νέου ΔΣ, ΕΕ και αντιπροσώπων στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας.

Τα τελευταία χρόνια, οι συμβιβασμένες παρατάξεις της ΕΝΟΤΗΤΑΣ (ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ) και της ΔΑΚΕ (ΝΔ) έχουν βάλει «πλάτη», προκειμένου να περάσουν και να μη συζητηθούν τα πιο αντιδραστικά κυβερνητικά μέτρα: η κατάργηση της επετηρίδας, η αντιεκπαιδευτική μεταρρύθμιση, οι αντιασφαλιστικοί νόμοι και προσφάτως η αξιολόγηση. Η παράταξη της ΑΣΠΙΔΕ (Αγωνιστική Συνδικαλιστική Παράταξη Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών) απ' την άλλη, έχει προσπαθήσει σθεναρά να αναδείξει αυτά τα προβλήματα, καθώς και τις αιτίες τους. Μετά την περσινή ενίσχυση των ταξικών δυνάμεων και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην ΟΙΕΛΕ (Ομοσπονδία), έφτασε η ώρα οι συνεπείς αγωνιστικοί σχηματισμοί να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και στο ΣΙΕΛ.

Οι εκλογές πραγματοποιούνται στο Ξενοδοχείο ΓΚΡΑΝΤ ΟΤΕΛ (Βερανζέρου 10 και Πατησίων 19). Το Σάββατο 2/11 από 9.30 μέχρι 20.00, την Κυριακή 3/11 από 9.30 μέχρι 20.00, τη Δευτέρα 4/11 από 14.00 μέχρι 20.30 και την Τρίτη 5/11 από 14.00 έως 20.30. Οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί κατά την προσέλευσή τους στην ψηφοφορία θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και βιβλιάριο Υγείας (ασθενείας).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ