Πέμπτη 7 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 0-1
Θλιβερός απολογισμός...

Με τον χειρότερο τρόπο έκλεισε τη σύντομη παρουσία του σαν προπονητής του Ολυμπιακού ο Γιάννης Κόλλιας. Στο τελευταίο παιχνίδι πριν τον διαδεχτεί ο Σρέτσκο Κάτανετς, ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 1-0 στη Ριζούπολη από την Καλλιθέα, στον επαναληπτικό του 4-1 του «Ελ Πάσο» για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Γιάννης Κόλλιας, λοιπόν, ολοκλήρωσε τον κύκλο του ως τεχνικός των «ερυθρολεύκων» με πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες. Μάλιστα, η χθεσινή ήττα, ίσως πέρασε και με ψηλά γράμματα για τους φίλους της ομάδας, καθώς από σήμερα αναλαμβάνει ο Σλοβένος τεχνικός, με τον Σίνισα Γκόγκιτς στο πλευρό του, ως άμεσου συνεργάτη του και αφού ο πειραϊκός σύλλογος πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού. Παρ' όλα αυτά, ο Ολυμπιακός δεν έπεισε καθόλου με την απόδοσή του, παρά τις όποιες ελλείψεις είχε στο χθεσινό παιχνίδι. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν το γνωστό κακό τους πρόσωπο που προβλημάτισε τους πάντες, ειδικά ενόψει του ντέρμπι για το πρωτάθλημα απέναντι στην ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο.

Παρά την όποια υπεροχή είχαν οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία του Σουλογάνη, ενώ η είσοδος του Σαββίδη μπορεί να άλλαξε τα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου όμως έδειξε να επηρεάζει θετικά τους φιλοξενούμενους. Στην επανάληψη το σκηνικό παρέμεινε ίδιο, με τον εκνευρισμό τόσο των παικτών του Ολυμπιακού όσο και των φίλων της ομάδας, που από το 60' και μέχρι τη λήξη δε σταμάτησαν να αποδοκιμάζουν τους παίκτες του Γιάννη Κόλλια. Μάλιστα, σαν να μην έφτανε η κακή εμφάνιση των γηπεδούχων, ήρθε και το τέρμα του Τσιμπλίδη να ολοκληρώσει το «ναυάγιο» του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Κατεργιαννάκης, Αμανατίδης, Ζε Ελίας, Μαυρογενίδης, Ντρασένα (79' Μπερμούντες), Κωστούλας, Οφορίκουε, Νινιάδης, Κόντης, Αλεξανδρής, Καστίγιο (79' Αλβεζ).

Καλλιθέα: Σουλογάνης, Γκεοργκίεφ, Μπασκάκης (26' Σαββίδης), Δημητρίου, Κυριάκος, Καούνος, Τσιμπλίδης, Γκέκας, Γόγολος (83' Αγγελόπουλος), Κουτσουπιάς, Τάτσης (64' Τσαλίκης).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ