Πέμπτη 7 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. - ΠΑΟΚ 0-0
Τυπική διαδικασία

Χωρίς να συναντήσει προβλήματα, ο ΠΑΟΚ πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, χάρη στην ισοπαλία 0-0 που απέσπασε στο Βόλο από τον τοπικό Ολυμπιακό. Το 2-0 του πρώτου αγώνα ήταν αρκετό για τους παίκτες του Αγγελου Αναστασιάδη, προκειμένου να είναι προσεκτικοί στο χθεσινό παιχνίδι και να διατηρήσουν το προβάδισμά τους από το ματς στην Τούμπα.

Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ανταμείψουν τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, όμως, οι πολλές αλλαγές στις ενδεκάδες των δύο ομάδων, αλλά και ο ακατάλληλος αγωνιστικός χώρος, λόγω της δυνατής βροχής, ήταν αρκετά για να μη γίνει η προσπάθεια πραγματικότητα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κοντοβάς, Καραπέτσας, Γκάγκας, Κουτρούλιας, Κολιαμήτρας, Αγγελόπουλος (55ο Ταξιάρχης), Τσέροβιτς, Καρτάλης (74ο Οικονόμου), Βαΐτσης, Ζαντάλης, Καλόγηρος (63ο Μπέκος).

ΠΑΟΚ: Μάινταν, Κοζμίνσκι, Σαλπιγγίδης, Κούτσης, Βοσκαρίδης, Φρούσος (78ο Κουτσόπουλος), Νάστος, Ζαβαντίας, Καραδήμος (67ο Φοφανά), Μάρκος (74ο Χασιώτης), Σκαρντίνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ