Παρασκευή 8 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
«Σηκώνει μανίκια» ο Κάτανετς

Νέα σελίδα άνοιξε και επίσημα χτες στον Ολυμπιακό. Ο Σρέτσκο Κάτανετς έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο Ρέντη, εκεί όπου βρέθηκε και ο πρόεδρος του πειραϊκού συλλόγου, Σωκράτης Κόκκαλης, όπως άλλωστε συνηθίζει ενόψει ντέρμπι.

Χτες, λόγω της κακοκαιρίας, δεν έγινε προπόνηση απλώς, ο Σλοβένος τεχνικός μίλησε στους παίκτες καθώς αύριο (17:00) είναι η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μαζί με τον Κάτανετς παραβρέθηκαν όλοι οι νέοι συνεργάτες του, όπως ο Γιάνεζ Ζαβέρλ, ο Σίνισα Γκόγκιτς που παρουσιάστηκαν από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, καθώς και ο κ. Φίλης από το παλαιότερο τεχνικό επιτελείο. Οι πρώτες κουβέντες του νέου προπονητή του Ολυμπιακού δεν ήταν άλλες από τη σκληρή δουλιά που πρέπει να γίνει από όλους ενόψει του δύσκολου προγράμματος της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία των πρωταθλητών για το ντέρμπι κορυφής απέναντι στην «Ενωση», ο Στέλιος Βενετίδης, όπως όλα δείχνουν, θα μπορέσει να αγωνιστεί όπως και ο Ζιοβάνι που εξέτισε την ποινή του. Αντίθετα, απών από την αναμέτρηση θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Χούτος, που δεν έχει προλάβει να αποθεραπευτεί πλήρως από τον τραυματισμό του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ