Παρασκευή 8 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Βίοι αντίθετοι

Σε βίους αντίθετους κινήθηκαν στην 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός με την ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» πέτυχαν σπουδαίας σημασίας εκτός έδρας νίκη επί της Ταουγκρές με 76-75, ενώ αντίθετα για την Ενωση είχαμε μια από τα ίδια, αφού υπέστη την ισάριθμη ήττα της στη διοργάνωση αυτή τη φορά από την Ορτεζ με 83-71.

Στην Ισπανία ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες φέρνοντας τα χαμόγελα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τους συνεργάτες του. Μάλιστα, ο «Ζοτς» δήλωσε ευχαριστημένος από τον τρόπο που αντέδρασε η ομάδα, τόσο όταν οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μετέτρεψαν το 20-9 σε 38-37 στο ημίχρονο όσο και στα κρίσιμα τελευταία λεπτά που το παιχνίδι ήταν ντέρμπι.. Πάντως ο Ομπράντοβιτς δεν ξέχασε να αναφερθεί και στο προσωπικό δράμα του Γιώργου Καλαϊτζή, ο οποίος αν και τα ξημερώματα του αγώνα έχασε τη μητέρα του προτίμησε να αγωνιστεί. Μάλιστα τεχνική ηγεσία και συμπαίκτες τού αφιέρωσαν τη νίκη. Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του Β` ΟΜΙΛΟΥ: Τάου 9, Ουνικάχα 8, Παναθηναϊκός 8, Ολύμπια Λ. 7, Σιένα 7, Μακάμπι Τελ Αβίβ 6, Μπούντοτσνοστ 6, Ζαλγκίρις 6.

Μια από τα ίδια είχαμε για την ΑΕΚ στη Λαμία, αφού η αποκέντρωση της ομάδας για τους αγώνες της Ευρώπης αποδεικνύεται... παγίδα (τρίτη ήττα εντός). Μαθηματικά βέβαια έχει ελπίδες αλλά με αυτή την εικόνα δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια ώστε οι ελπίδες να αποκτήσουν... σάρκα και οστά. Ο Σάκοτα πάντως ευελπιστεί στην επάνοδο του Ντικούδη προκειμένου να αλλάξουν τα πράγματα. Προς το παρόν, ο Μιχάλης Κακιούζης (27π) δείχνει να είναι... μόνος. Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του Α` ΟΜΙΛΟΥ: Μπαρτσελόνα 8, Ορτεζ 8, Εφές Πίλσεν 8, Μπενετόν Τρεβίζο 7, Σκίπερ Μπολόνια 7, Τσιμπόνα 6, Αλμπα Βερολίνου 5, ΑΕΚ 5.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ