Παρασκευή 15 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ - ΠΑΟΚ 1-1
Αργησε, αλλά... προκρίθηκε

Αν έχεις τύχη διάβαινε. Ο ΠΑΟΚ, χωρίς να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο, κατάφερε με ένα γκολ στις καθυστερήσεις να πάρει την πρόκριση, παρά το τελικό 1-1 με την Γκρασχόπερ, χάρη στη νίκη του στο πρώτο παιχνίδι (2-1). Ο Μάρκος ήταν αυτός που έστειλε την ομάδα του από την κόλαση στον παράδεισο, σε ένα παιχνίδι που φαινόταν πως ήταν χαμένο.

Οι παίκτες του Αγγελου Αναστασιάδη φάνηκαν νωθροί σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με μόνη εξαίρεση το τελευταίο δεκαπεντάλεπτο όπου πίεσαν περισσότερο και έτσι έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες, με τον Γιασεμάκη (88΄) και τον Φρούσο (86΄). Και όλα αυτά αφού οι Ελβετοί είχαν ανοίξει το σκορ στις καθυστερήσεις του Α΄ μέρους με τον Καμπανάς, ένα αποτέλεσμα που τους έδινε την πρόκριση. Σε γενικές γραμμές πάντως οι Ελβετοί ήταν κυρίαρχοι σε όλα το πρώτο ημίχρονο, αφού οι παίκτες του Αγγελου Αναστασιάδη κλείστηκαν στην άμυνά τους, ενώ στις αντεπιθέσεις τους έκαναν πάρα πολλά λάθη. Η μορφή του αγώνα άρχισε να αλλάζει από τη στιγμή που ο Ελληνας τεχνικός πήρε το ρίσκο να παίξει με τρεις επιθετικούς.

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Αμπονσά, Ουντέζε, Μάρκος, Φουτσίνι (75΄ Φρούσσος), Κουκιέλκα (46΄ Χασιώτης), Καφές, Κούτσης, Γεωργιάδης, Γιασεμάκης, Οκκάς.

ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡ: Μπορέρ, Γιάγκι, Γκέρμπερ, Σβέγκλερ, Σμίλιανιτς, Καμπάνας, Ταραράτσε, Σπίτσερ (71΄ Μιτρέσκι), Εντουάρντο (85΄ Λιχστάινερ), Μπαρίχο (90΄+ Πέτριτς), Νούνιεζ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ