Πέμπτη 21 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Βιβλιοπαρουσιάσεις

Η «Αγρα» παρουσιάζει σήμερα (8μμ) στη «Στοά του Βιβλίου» το τελευταίο μυθιστόρημα του ποιητή, πεζογράφου και καθηγητή της Συγκριτικής Λογοτεχνίας Νάνο Βαλαωρίτη «Τα σπασμένα χέρια της Αφροδίτης της Μήλου».

Οι Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης σήμερα (7.30μμ) στο Ιδρυμα Γουλανδρή - Χορν παρουσιάζουν το βιβλίο του Τζον Μπέρτζερ «Ενας ζωγράφος του καιρού μας».

Το «Μεταίχμιο» στις 27/11 (12μ) στο «Εσπέρια Παλλάς» θα παρουσιάσει τα βιβλία του Πολωνού δημοσιογράφου και συγγραφέα Ρίτσαρντ Καπίνσκι «Εβενος, το χρώμα της Αφρικής» και «Ο πόλεμος του ποδοσφαίρου».

Ο «Καστανιώτης» στις 25/11 (8μμ) στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης (Θεμιστοκλέους 104) θα παρουσιάσει το βιβλίο του Στέφανου Δάνδουλου «Νάρκισσοι και κανίβαλοι».

Ο «Ιωλκός» στο βιβλιοπωλείο Πατάκη (Ακαδημίας 65) στις 27/11 (6μμ) θα παρουσιάσει το βιβλίο της Αντουανέττας Στέκα - Ασωνίτου «Δοκιμιακός λόγος» και στις 2/12 (6μμ) τα διηγήματα της Λένας Παππά «Με θέα στο αθέατο».

Ο Πατάκης στις 27/11 (12μ) στη «Στοά του Βιβλίου» θα παρουσιάσει τη μελέτη του Τίτου Π. Γιοχάλα «Εύβοια, Τα Αρβανίτικα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ