Τετάρτη 1 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Ματς - φωτιά

Με τα παιχνίδια του τρίτου και πιο αμφίρροπου ομίλου να συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον διεξάγεται σήμερα η δεύτερη «δόση» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στη Φλωρεντία θα διεξαχθεί ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια, όπου η Φιορεντίνα θα υποδεχτεί τη Βαλένθια. Οι Ιταλοί θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή του ομίλου. Από την άλλοι οι Ισπανοί εάν φύγουν αλώβητοι διατηρούν ακέραιες τις ελπίδες τους για πρόκριση στους «οκτώ». Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχτεί την Μπορντό, με τους «μπέμπηδες» να είναι το φαβορί.

Την πρώτη θέση του Α` ομίλου θα κρίνει κατά μεγάλο μέρος το αποτέλεσμα του αγώνα στο Καμπ Νου, μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Πόρτο (21.45 ΜΕΓΚΑ). Οι Καταλανοί βρίσκονται σε αγωνιστική άνοδο και θέλουν να βρεθούν στο ρετιρέ του ομίλου, το οποίο κατέχει η Πόρτο. Οι Πορτογάλοι εάν περάσουν χωρίς απώλειες από τη Βαρκελώνη, τότε θα βρίσκονται με το ένα πόδι στους προημιτελικούς. Τη νίκη, που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη αν «στραβοπατήσει» η Μπαρτσελόνα, ψάχνει στην έδρα της η Χέρτα Βερολίνου, η οποία υποδέχεται τη Σπάρτα Πράγας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ