Τετάρτη 4 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Ελληνοϊταλικές κόντρες

Με ελληνοϊταλική μάχη συνεχίζουν τους αγώνες στην Ευρωλίγκα και ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ που αύριο αντιμετωπίζουν αντίστοιχα τη Βίρτους Μπολόνια στον Κορυδαλλό και την Μπενετόν Τρεβίζο στη Λαμία. Οι δυο εκπρόσωποί μας μπορεί να έχουν διαφορετικούς λόγους να θέλουν τη νίκη, έχουν όμως και κάτι κοινό. Το δύσκολο έργο κόντρα στις δυο ιταλικές ομάδες που έχουν δείξει μέχρις στιγμής ότι διαθέτουν ισχυρά σύνολα.

Σούμποτιτς: «Το πιο δύσκολο έργο»

Με δυο εντός έδρας ήττες και κατρακύλισμα στην 6η θέση του ομίλου, οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούν να... καυχιούνται και για το μέγεθος των περιθωρίων απώλειας που έχουν κόντρα στους Ιταλούς. Σε γενικές γραμμές λοιπόν, όπως επισήμανε και ο Σούμποτιτς, το ματς κόντρα στη Βίρτους αποτελεί το κλειδί για το ξεπέταγμα στη βαθμολογία που θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός. «Ισως να είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που δίνουμε φέτος. Εχουμε χάσει ήδη δυο παιχνίδια στο γήπεδό μας και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για ήττα. Η Κίντερ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι σιγά σιγά βρίσκουμε το δρόμο μας. Θέλουμε καθαρό μυαλό και πάθος. Οι παίκτες μου το έχουν καταλάβει και πιστεύω ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό» τόνισε χαρακτηριστικά ο «Πίξι».

ΑΕΚ: Να αλλάξει τα δεδομένα

Η νίκη που πέτυχε η Ενωση στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Εφες Πίλσεν είναι σαν ένα μισό βήμα προκειμένου η ομάδα να αλλάξει τα δεδομένα στην ευρωπαϊκή πορεία της και να διατηρήσει ακέραιες τις όποιες ελπίδες έχει για πρόκριση. Βέβαια, για να ολοκληρωθεί αυτό απαιτείται και η νίκη αύριο επί της Μπενετόν Τρεβίζο στη Λαμία. Πάντως στην ΑΕΚ τα πνεύματα είναι πλέον ήρεμα (έστω και προσωρινά) μετά την πληρωμή από μέρους της διοίκησης κάποιων από τα οφειλόμενα προς τους παίκτες. Από την πλευρά του, ο Σάκοτα προβληματίζεται για τους μικροτραυματισμούς των Ταπούτου, Κακιούζη αν και εκτιμάται ότι δε θα έχουν πρόβλημα συμμετοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ