Παρασκευή 13 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΣΑΤ
Η ώρα των κορυφαίων

Η ώρα των κορυφαίων έφτασε. Τη Δευτέρα 16 Δεκέμβρη, θα ανακοινωθούν οι κορυφαίοι αθλητές της χρονιάς, όπως τους ανέδειξαν για 49η φορά οι επαγγελματίες αθλητικοί συντάκτες - μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κινηματοθέατρο «ΑΤΤΙΚΟΝ» (18:30 ΕΤ-1), παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου.

Στη διάρκεια της γιορτής θα ανακοινωθούν επίσης τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του κορυφαίου μπασκετμπολίστα των 50 χρόνων ζωής του ΠΣΑΤ (1952-2002). Τον τίτλο αυτό διεκδικούν με αλφαβητική σειρά οι: Αμερικάνος Γιώργος, Γιαννάκης Παναγιώτης, Γκάλης Νίκος, Κολοκυθάς Γιώργος, Φασούλας Παναγιώτης.

Για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της χρονιάς, οι επικρατέστεροι με αλφαβητική σειρά είναι: Κεντέρης Κώστας (στίβος), Μάρας Βλάσσης (γυμναστική), Παπαδημητρίου Αλέξανδρος (στίβος), Σαμπάνης Λεωνίδας (άρση βαρών) και Χατζηθεοδώρου Θεόδωρος (υδατοσφαίριση).

Για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς, οι επικρατέστερες με αλφαβητική σειρά είναι: Βόγγολη Κατερίνα (στίβος), Δανιηλίδου Λένα (τένις), Θάνου Κατερίνα (στίβος), Μανιάνι Μιρέλα (στίβος), Τσακίρη Αναστασία (άρση βαρών).

Για τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας της χρονιάς, οι επικρατέστερες με αλφαβητική σειρά είναι: Εθνική ανσάμπλ (γυμναστική), 470 Ιστιοπλοΐα γυναικών (Μπεκατώρου - Τσουλφά), Εθνική νέων μπάσκετ, Ολυμπιακός πόλο, Παναθηναϊκός μπάσκετ.

Το ΔΣ του ΠΣΑΤ αποφάσισε ομοφώνως να απονείμει το έπαθλο Αθλητικής Προσφοράς και Ηθους στον Ντανιέλ Μπατίστα για την πολύχρονη και αξιόλογη παρουσία του εντός και εκτός των ελληνικών γηπέδων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ