Σάββατο 21 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ξέσπασμα Κάτανετς

Τη δική του απάντηση για τα όσα συνέβησαν με την οικογένεια Χούτου έδωσε ο Σρέτσκο Κάτανετς, στο περιθώριο γιορτής που πραγματοποίησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα παιδιά των ποδοσφαιριστών και των υπαλλήλων της. Ο Σλοβένος τεχνικός, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το θέμα, απάντησε: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Χούτο. Αυτά είναι να τα γράφετε εσείς οι δημοσιογράφοι. Εγώ γελάω με αυτά που ακούω και δε δίνω σημασία. Σε αυτά δίνετε σημασία εσείς. Εγώ προσπαθώ να χρησιμοποιώ τους καλύτερους στο παιχνίδι», ενώ παράλληλα αρνήθηκε πως είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Λάμπρο Χούτο στην προπόνηση της Πέμπτης.

Για τη νέα χρονιά, ο Κάτανετς έδωσε τις ευχές του σε όλους. «Εύχομαι η νέα χρονιά που έρχεται να μας φέρει πάλι τίτλους. Θέλω να τελειώσουμε τη χρονιά όπως την αρχίσαμε, με νίκη. Εύχομαι σε όλους να είναι πάντα ευτυχισμένοι. Και στους οπαδούς του Ολυμπιακού, το καλύτερο».

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή χρονιά απέναντι στην ομάδα του Αιγάλεω. Τόσο ο Ανατολάκης όσο και ο Αντζας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζονται για τον αγώνα αυτό, όπως και ο Ντρασένα που έχει ενοχλήσεις στη γάμπα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ