Τετάρτη 1 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΙΜΗΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Είναι σίγουρο ότι μπορούμε!

Στο 52,77% το πανελλαδικό πλάνο

Ο πρώτος μήνας της δίμηνης οικονομικής εξόρμησης έκλεισε με τις Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ να καλύπτουν το πανελλαδικό πλάνο κατά 52,77% έως τις 29 Δεκέμβρη. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δείχνει τις δυνατότητες που υπάρχουν, αφού ξεπεράστηκε κατά το ήμισυ ο στόχος, αν και όπως φαίνεται στον πίνακα η κάλυψη των πλάνων κάθε Κομματικής Οργάνωσης διαφέρει. Η μέχρι τώρα πείρα από την εξόρμηση δείχνει ότι όπου υπάρχει καλή οργάνωση της δουλιάς, με συγκεκριμενοποίηση των στόχων για κάθε μέλος του Κόμματος, με έλεγχο καθημερινό, με ένταση των ρυθμών δουλιάς, με αξιοποίηση των οπαδών, των φίλων του ΚΚΕ, τα αποτελέσματα είναι καλά. Αν λοιπόν στο υπόλοιπο χρονικό διάστημα, ως το τέλος του Γενάρη, δουλέψουμε όλοι με βάση τη θετική πείρα, αλλά και με μεγαλύτερη ένταση στους ρυθμούς, όχι μόνο μπορούμε να καλύψουμε το συνολικό πλάνο, αλλά και να το υπερκαλύψουμε. Η άνοδος των ποσοστών σχεδόν σε όλες τις Κομματικές Οργανώσεις της χώρας σ' αυτό το χρονικό σημείο της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ (Δεκέμβρης - Γενάρης) δείχνει επίσης τα μεγάλα και αναξιοποίητα περιθώρια που υπάρχουν και που πρέπει να αξιοποιηθούν με ενίσχυση των προσπαθειών για την επίτευξη των στόχων. Η άνοδος επίσης των ποσοστών δείχνει ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης της δουλιάς για το ξεπέρασμα των αδυναμιών που παρατηρήθηκαν στην έναρξη της Εξόρμησης.


Απομένουν άλλες 31 μέρες, στη διάρκεια των οποίων χρειάζεται μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και επιμονή από κάθε μέλος και φίλο του Κόμματος. Η μάχη πρέπει να συνεχιστεί σε καθημερινή βάση, με την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων, έτσι ώστε το δεύτερο αυτό μήνα της εξόρμησης οι προσπάθειες να επικεντρωθούν πια στην πλήρη κάλυψη και την υπερκάλυψη των πλάνων.

Ο στόχος αυτός είναι απολύτως εφικτός. Η ΚΝΕ, για παράδειγμα, υπερκάλυψε το πλάνο της κατά 102,23% και οι νέοι κομμουνιστές συνεχίζουν να δίνουν τον αγώνα τους. Βέβαια, αρκετές είναι οι οργανώσεις που έχουν σημειώσει πολύ καλά ποσοστά. Συγκεκριμένα, ως τις 31/12 στις πρώτες θέσεις της Οικονομικής Εξόρμησης, με ποσοστό κάλυψης πάνω από το 50%, βρέθηκαν οι οργανώσεις Ανατολικής Πελοποννήσου με 66,90%, Δυτικής Πελοποννήσου με 62,20%, Αττικής με 62,00%, Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με 60,00%, Κυκλάδων με 56,00%, Γερμανίας με 55,00%, Πειραιά με 54,50%, Αθήνας με 54,00%. Χίου με 54%, Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας με 51,41%, Θεσσαλίας με 50%, Δυτικής Ευρώπης 50%.

Να αναφέρουμε επίσης ότι οι ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη» και του «902» είχαν καλύψει το 54,00% και 34,64% αντίστοιχα των πλάνων τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ