Τετάρτη 15 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΚΕ
Να μην περικοπούν τα δρομολόγια

Να μην περικοπούν τα δρομολόγια «ιντερσίτι» Αθήνα - Βόλος, να εκσυγχρονιστεί το τροχαίο υλικό, να προχωρήσουν η ηλεκτροκίνηση της γραμμής Βόλος - Λάρισα και η νέα χάραξη στο τμήμα Βόλος - Παλαιοφάρσαλα, ζητούν από την κυβέρνηση οι βουλευτές του ΚΚΕ Ν. Γκατζής και Τ. Τσιόγκας.

Με Ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή οι δύο βουλευτές του Κόμματος, επισημαίνουν ότι είναι έντονη η αγανάκτηση των κατοίκων και φορέων της Μαγνησίας από την απόφαση της διοίκησης του ΟΣΕ για την περικοπή από αύριο, των δύο δρομολογίων του «ιντερσίτι» που εκτελούν το δρομολόγιο Βόλος - Αθήνα - Βόλος. Η περικοπή των δρομολογίων, τονίζεται στην Ερώτηση, αποκλείει συγκοινωνιακά τη Μαγνησία και το πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου, από το μαζικότερο, φθηνότερο και οικολογικό μεταφορικό μέσο που είναι ο σιδηρόδρομος, με πολλαπλές συνέπειες για τους εργαζόμενους του ΟΣΕ (οι οποίοι μετατίθενται), αλλά και την οικονομία και ανάπτυξη της περιοχής.

Οι Ν. Γκατζής και Τ. Τσιόγκας ρωτούν τον υπουργό Μεταφορών - Επικοινωνιών τι μέτρα σκοπεύει να πάρει άμεσα η κυβέρνηση, ώστε να μην περικοπούν τα συγκεκριμένα δρομολόγια, να εκσυγχρονιστεί το τροχαίο υλικό και να προχωρήσουν η ηλεκτροκίνηση της γραμμής Βόλου - Λάρισας, καθώς και η νέα χάραξη της γραμμής Βόλου - Παλαιοφαρσάλων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ