Σάββατο 4 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Διάψευση και χορός του ΣΕΗ

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, απαντώντας στα δημοσιεύματα και στην ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας, σύμφωνα με τα οποία υπήρξε «συνδιοργανωτής» της προεκλογικής συγκέντρωσης του Γ. Παπαντωνίου, με ανακοίνωσή του τονίζει:

«Με έκπληξή μας διαβάσαμε στον Τύπο της 1/3 ("Ελευθεροτυπία", "Εθνος", "Εξουσία") ότι το ΣΕΗ συνδιοργάνωσε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην "Αίγλη Ζαππείου" μαζί με τους Συνδέσμους Τραγουδιστών, Μουσικοσυνθετών και Εικαστικών Τεχνών και στην οποία ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας προέβη σε ανακοινώσεις παροχών για τον Πολιτισμό».

«Το ΣΕΗ ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε συμμετείχε στη διοργάνωση της εν λόγω εκδήλωσης. Απλώς, επώνυμα μέλη του έλαβαν πρόσκληση από το υπουργείο και παραβρέθηκαν εκεί».

Σημειώνουμε όμως και τον ετήσιο χορό του ΣΕΗ , τη Δευτέρα 27/3, στη «Σφενδόνα» (Λ. Αλεξάνδρας 22), όπου οι Θάνος Μικρούτσικος και Βασίλης Παπακωνσταντίνου (φωτό) παρουσιάζουν ένα εκπληκτικό τρίωρο πρόγραμμα, μετά από 23 χρόνια που είχαν να εμφανιστούν μαζί επί σκηνής. Η τελευταία δισκογραφική συνεργασία τους «Θάλασσα στη σκάλα» και οι πρόσφατες κοινές ζωντανές τους εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη απέδειξαν ότι είχαν πολλά κοινά μυστικά ν' αποκαλύψουν και να τα μοιραστούν με το πολυπληθές κοινό που κάθε βράδυ τους καταχειροκροτούσε. Η τρίωρη παράστασή τους αρχίζει με τραγούδια από τη «Θάλασσα στη σκάλα», σε στίχους Οδυσσέα Ιωάννου, δίσκος που έγινε χρυσός πριν κλείσει ένα μήνα κυκλοφορίας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, μερικές από τις καλύτερες στιγμές της κοινής, αλλά και ανεξάρτητης πορείας τους και ένα αφιέρωμα στους Βασίλη Τσιτσάνη, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζιδάκι, Μάνο Λοΐζο, Νικόλα Ασιμο.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για προσκλήσεις: 3833.742, 3817.369.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ