Σάββατο 18 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ
Λαϊκή συνέλευση για την προστασία του

Το Πεδίο του Αρεως πρέπει να προστατευτεί από χρήσεις και παρεμβάσεις που το καταδικάζουν σε μαρασμό. Αυτό σημειώνει με σχετική ανακοίνωση η Επιτροπή Αγώνα για την Προστασία του Αλσους, καλώντας, παράλληλα, τους κατοίκους της περιοχής σε λαϊκή συνέλευση την Κυριακή 19 του Γενάρη και ώρα 11 πμ, στον χώρο μπροστά από το άγαλμα του Κωνσταντίνου.

«Πρέπει να διαμαρτυρηθούμε όλοι μαζί», σημειώνει η Επιτροπή, «για την περίφραξη του πάρκου, το κλείσιμο των εισόδων, την κοπή της χλωρίδας και γενικότερα την καταστροφή του Αλσους από τις εμπορευματικές χρήσεις». Τονίζει δε, ότι «οι ελεύθεροι χώροι της Αθήνας κινδυνεύουν» και πως αν και «το Πεδίο του Αρεως μαραζώνει και περιφράζεται, στο χέρι μας είναι να το κρατήσουμε ελεύθερο και πράσινο χώρο για τους πολίτες της Αθήνας».

  • Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιεί τη Δευτέρα 20 του Γενάρη και ώρα 1.30 μμ στα γραφεία του (οδός Βελεστίνου 15, κοντά στο ναό Αγ. Δημητρίου) ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Κέντρου Αμπελοκήπων με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στο κτήμα Θών.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ