Τετάρτη 22 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Υπό αμφισβήτηση...

Βαρύ κλίμα για Κάτανετς

Sportidea

Βαρύ κλίμα για Κάτανετς
Αρχίζει και σφίγγει ο κλοιός στον Ολυμπιακό μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Οι φίλαθλοι του συλλόγου κάνουν εμφανέστατη την αντίθεσή τους για τις επιλογές του Κάτανετς και για την πορεία της ομάδας, που έχει μείνει πίσω από τον Παναθηναϊκό. Ομως, ορισμένα δημοσιεύματα προσπαθούν μάταια να μετριάσουν τις κακές εντυπώσεις, παρουσιάζοντας έρευνες με στατιστικά που θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν τον τίτλο, όταν στο τέλος του α΄ γύρου βρίσκονται στη 2η θέση.

Κλειδί για τη λύση όλων αυτών των προβλημάτων αναμένεται να είναι η εμφάνιση και σίγουρα η νίκη, που πλέον αποτελεί μονόδρομο, στο παιχνίδι πρωταθλήματος της Κυριακής, στο «Ελ Πάσο», απέναντι στην Καλλιθέα. Ο Κάτανετς, πάντως, έβαλε τις φωνές, κατά την ομιλία ανύψωσης του ηθικού των παικτών, μιλώντας για αδιαφορία μερικών, που αν συνεχίσουν έτσι, σίγουρα δε θα έχουν θέση στην ενδεκάδα. Τα πλάνα του για το παιχνίδι αυτό αναμένεται να αλλάξουν μετά τον σημερινό επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην Παναχαϊκή (19.30 «ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ») στη ρεβάνς του 2-0. Στον αγώνα αυτό θα πάρουν μέρος αρκετοί αναπληρωματικοί καθώς τα προβλήματα είναι πάρα πολλά ενώ χαρακτηριστικό είναι πως έχει στη διάθεσή του μόλις 16 παίκτες. Εκτός από τους τραυματίες, απόντες θα είναι ακόμα ο Νινιάδης και το νούμερο «12», ο Νόβακ, που περιμένει την μπλε κάρτα του. Στη χτεσινή προπόνηση θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καρεμπέ, Ελευθερόπουλος, Βενετίδης, Πατσατζόγλου, Μαυρογενίδης και Κωστούλας, ενώ η αποστολή αποτελείται από τους: Γεωργίου, Κατεργιαννάκη, Αμανατίδη, Ανατολάκη, Αντζα, Μπερμούδες, Καστίγιο, Τζόρτζεβιτς, Γιαννακόπουλο, Πουρσανίδη, Ζε Ελίας, Ζέτερμπεργκ, Αλεξανδρή, Χούτο, Ζιοβάνι και Οφορίκουε.

Σήμερα εξάλλου αναμένονται στη χώρα μας οι εκπρόσωποι της Γκουαρανί για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε καθώς, ως γνωστόν, ο Βραζιλιάνος Ντρασένα απέχει από τις προπονήσεις της ομάδας από το Σάββατο και τη Δευτέρα κλήθηκε σε απολογία από την ΠΑΕ.

  • Εναν ακόμα επαναληπτικό περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΠΑΣ Γιάννενα υποδέχεται (17.00 «ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ») τον Αρη στη ρεβάνς της νίκης των «κιτρίνων» με 3-0.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ