Πέμπτη 30 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
AEK
Προσωρινή λύση

Ξεκαθαρίζει το τοπίο στα διοικητικά της ΑΕΚ, καθώς χθες το πρωί το Πρωτοδικείο όρισε προσωρινή διοίκηση στην ομάδα, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Γιάννη Γρανίτσα. Στο νέο 19μελές διοικητικό συμβούλιο μπήκε τελικά και ο Κώστας Βουτσόπουλος, ο οποίος σε αντάλλαγμα, απέσυρε τις δύο προσφυγές εναντίον της ερασιτεχνικής και της ΠΑΕ. Η θητεία του νέου διοικητικού συμβουλίου ορίστηκε μέχρι τις 30 Ιούνη, αλλά, όπως ξεκαθάρισε ο Γ. Γρανίτσας, το έργο του θα ολοκληρωθεί νωρίτερα. «Ο κ. Βουτσόπουλος δεν μπορεί να προσφέρει», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Το πόρισμα του Ελεγκτικού Συμβουλίου παρουσίασε ο Γ. Λιάνης. «Θα αποβληθεί η ΑΕΚ αν υπάρξει νέα δραστηριοποίηση Ψωμιάδη», είπε μεταξύ άλλων, ενώ έκανε λόγο για οικονομικές ατασθαλίες του πρώην «ισχυρού άντρα» της ΠΑΕ.

Κατά τα άλλα στον αγωνιστικό τομέα η ΑΕΚ πήρε εύκολη πρόκριση χθες για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας για δεύτερη φορά του Απόλλωνα με 3-0 στο γηπέδου του Αγ. Δημητρίου. Το παιχνίδι δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αφού η «Ενωση» αγωνίστηκε με πολλούς αναπληρωματικούς. Είχε όμως την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της στο β' μέρος, ενώ ο Απόλλωνας προσπάθησε μόνο με αντεπιθέσεις να πετύχει κάποιο τέρμα. Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν οι Σολάκης (71', 91') και Πέτκοφ (87').

Απόλλων: Βενιαμίν, Σβίγκος, Βουρεξάκης (46' Κακιούσης), Κεφαλάς, Ευαγγελάτος (59' Ζούκας), Αναστασάκος, Σαρακατσάνος, Κολομπούρδας, Ζαλαχώρης, Πατσιαβούρας, Αθανασιάδης (63' Νταμιάνοβιτς). ΑΕΚ: Μιχαηλίδης, Πριέτο, Κρέικ, Γεωργέας, Κάπος, Κατσουράνης, Πορτουλίδης (67' Πάσιος), Γεωργάτος (62' Πετκόφ), Κωνσταντινίδης, Σολάκης, Καψής (75' Κασάπης).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ