Πέμπτη 30 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΡΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ 1-2
Δείγμα θετικόν

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Οτο Ρεχάγκελ

Sportidea

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Οτο Ρεχάγκελ
Μία ακόμα νίκη στο ενεργητικό της πρόσθεσε χθες, έστω και σε φιλικό, η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των ανδρών. Οι παίκτες του Οτο Ρεχάγκελ αντιμετώπισαν χτες την Κύπρο σε έναν αγώνα προετοιμασίας ενόψει της αναμέτρησης με τη Βόρεια Ιρλανδία στις 2 Απρίλη για τα προκριματικά του «Ευρω 2004» και κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-1. Το παιχνίδι ήταν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για το Γερμανό ομοσπονδιακό εκλέκτορα να βγάλει τα συμπεράσματά του για τη δύσκολη συνέχεια της Εθνικής, ενώ ενδεικτικό είναι πως χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος, κάτι που τους έδωσε την ευκαιρία να είναι συνεχώς στην επίθεση. Η πίεση αυτή απέφερε στους Κύπριους ένα πέναλτι, που κέρδισε ο Θεοδώτου στην ανατροπή του από τον Πατσατζόγλου και που μετέτρεψε σε γκολ ο Κωνσταντίνου στο 28'. Από εκεί και πέρα, οι διεθνείς μας, ισορρόπησαν το παιχνίδι και στην επανάληψη κατάφεραν να έχουν αυτοί το... πάνω χέρι. Οι πολλές αλλαγές του Ρεχάγκελ, που προτίμησε να κρατήσει μόνο τον Καραγκούνη και στα 90' του αγώνα, έδωσαν άλλη πνοή στην ομάδα και μόλις στο 6ο λεπτό της επανάληψης ισοφάρισαν με την κεφαλιά του Φύσσα από το ύψος της μικρής περιοχής. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 70' ο Χούτος, δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Κύπρος: Παναγιώτου (65' Σημητράς), Σπύρου (60' Γεωργίου), Οκκαρίδης, Δασκαλάκης, Θεοδώτου, Κονναφής (60' Μ. Νικολάου), Καϊάφας (51' Χαραλαμπίδης), Νικολάου, Εγκωμίτης (46' Μιχαήλ), Οκκάς (51' Γιασεμάκης), Κωνσταντίνου (65' Αγαθοκλέους). Ελλάδα: Νικοπολίδης (46' Χαλκιάς), Πατσατζόγλου (46' Γκούμας), Σεϊταρίδης (46' Βάλλας), Κυργιάκος (46' Αντζας), Βενετίδης (46' Φύσσας), Μπασινάς (66' Κωνσταντινίδης), Καραγκούνης, Γιαννακόπουλος (46' Γεωργιάδης), Τσάρτας (46' Καφές), Ναλιτζής (46' Χούτος), Λυμπερόπουλος (46' Αγρίτης).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ