Τετάρτη 12 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Να καθαρίσει μόνος του

Αισιόδοξος δηλώνει ο «Πίξι» ενόψει του αγώνα με τη Βίρτους

Sportidea

Αισιόδοξος δηλώνει ο «Πίξι» ενόψει του αγώνα με τη Βίρτους
Μπορεί τα σενάρια πρόκρισης για τις ομάδες που συμμετέχουν στον τρίτο όμιλο της Ευρωλίγκα να φθάνουν... αισίως τον αριθμό 14 (!), μπορεί πάλι ο Ολυμπιακός από αυτόν τον αριθμό να προσπαθεί να αποφύγει τα μοιραία δυο που τον αφήνουν εκτός, όμως ο Σούμποτιτς έχει άλλη γνώμη. Καλά δηλαδή τα σενάρια, πολλές οι ελπίδες πρόκρισης για τους «ερυθρόλευκους», αλλά αυτό που επιζητά η ομάδα είναι η νίκη στην Μπολόνια επί της Βίρτους. «Πριν από το παιχνίδι με τη Ρεάλ έλεγα ότι δε σκεφτόμαστε τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη. Την ίδια σκέψη κάνω και τώρα. Δε θέλω να διακινδυνεύσουμε τίποτα. Η σκέψη μας δε θα πρέπει να είναι στα άλλα γήπεδα, αλλά μόνο στο δικό μας παιχνίδι».

Μάλιστα ο «Πίξι» δείχνει να είναι αισιόδοξος όσον αφορά την έκβαση του παιχνιδιού: «Είμαστε σε καλή κατάσταση. Οι παίκτες μου έχουν δείξει τεράστια σημάδια βελτίωσης. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό. Εδώ που φτάσαμε το κάναμε μόνοι μας και εμείς θα αποφασίσουμε για τη συνέχεια. Δε σκεφτόμαστε τις διαφορές, αλλά μόνο τη νίκη και για αυτή προετοιμαζόμαστε...».

Οσο για τα αγωνιστικά, πρόβλημα εξακολουθεί να έχει ο Μορίς Εβανς που υποφέρει από τροφική δηλητηρίαση αλλά αναμένεται να δώσει το «παρών» στον αγώνα..

  • Τέλος στο φετινό.... εφιάλτη, όπως εξελίχθηκε η Ευρωλίγκα, βάζει σήμερα η ΑΕΚ που ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της αγωνιζόμενη σε άλλο ένα παιχνίδι αγγαρεία για αυτήν. Η Ενωση σήμερα (21.30) στο Παλαβέρντε του Τρεβίζο, θα αντιμετωπίσει την Μπενετόν στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της πρώτης φάσης της διοργάνωσης. Στόχος της ελληνικής ομάδας είναι μια αξιοπρεπής εμφάνιση κόντρα σε ένα από τα φαβορί του θεσμού, κάτι που θα αποτελέσει ψυχική τόνωση για τη συνέχεια. Ο Σάκοτα δεν πήρε στην αποστολή τον Κρίσπιν προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα θλάσης του.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ