Τετάρτη 12 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ - ΝΟΡΒΗΓΙΑ
Κριτήριο για... Μπέλφαστ

Αλλο ένα δυνατό τεστ ενόψει της αναμέτρησής της για τα προκριματικά του EURO 2004 με τη Β. Ιρλανδία, δίνει σήμερα η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των ανδρών. Οι εκλεκτοί του Οτο Ρεχάγκελ δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στο Ηράκλειο της Κρήτης (20:00 ΕΤ 1) απέναντι στη Νορβηγία σε φιλικό αγώνα, που όπως τόνισε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, θα αποτελέσει κριτήριο για την ενδεκάδα της αναμέτρησης του Μπέλφαστ στις 2 του Απρίλη.

Ο Ρεχάγκελ, σε δηλώσεις του για το σημερινό παιχνίδι, τόνισε πως θα είναι διαφωτιστικό για την αναμέτρηση των προκριματικών, καθώς τόσο οι «Βίκινγκς» όσο και οι παίκτες της Β. Ιρλανδίας παίζουν το ίδιο στιλ ποδοσφαίρου, ενώ θα μπορεί να δοκιμάσει και τα αμυντικά του πλάνα. «Οι Νορβηγοί παίζουν το ίδιο στιλ ποδοσφαίρου με τη Β. Ιρλανδία, αφού πολλοί παίκτες τους αγωνίζονται σε ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Θέλω να δοκιμάσω ορισμένα πράγματα και να δω αν θα παίξουμε με 3 αμυντικούς ή 4». Παράλληλα, στάθηκε στο γεγονός πως στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος επικρατεί πολύ καλό κλίμα, ενώ έκανε και τα προγνωστικά του για το θέμα της πρόκρισης. «Εχουμε καλή ομάδα και παρά τις ελλείψεις μπορούμε να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Η πρόκριση θα κριθεί στο τέλος. Με την Ισπανία και την Ουκρανία είχαμε δύο άτυχα αποτελέσματα. Αν κερδίσουμε τη Β. Ιρλανδία έχουμε καλές πιθανότητες. Η πρόκριση είναι στο χέρι μας».

Απόντες από το σημερινό φιλικό είναι οι τραυματίες Αντζας, Πατσατζόγλου και Σεϊταρίδης, ενώ στη θέση τους κλήθηκαν οι Βάλλας και Γκούμας. Αμφίβολοι είναι οι Καφές και Καραγκούνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ