Κυριακή 16 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
Στις Βρυξέλλες στις 21 Μάρτη

Εκδήλωση με θέμα: «Εργατική Αλληλεγγύη στους λαούς του Ιράκ και της Παλαιστίνης. Οι οικονομικές επιπτώσεις στους εργαζόμενους της Ευρώπης από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και την επιθετικότητα της Νέας Τάξης. Ο ρόλος του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος»

Την πρώτη ανοιχτή εκδήλωσή του πραγματοποιεί στις Βρυξέλλες στις 21 Μάρτη, το Ευρωπαϊκό Περιφερειακό Γραφείο της ΠΣΟ με τη συμμετοχή εκατοντάδων Ευρωπαίων συνδικαλιστών. Στο συνδικαλιστικό αυτό σεμινάριο συνδικαλιστές από διαφορετικές χώρες θα καταθέσουν τους προβληματισμούς και τις θέσεις των οργανώσεων που εκπροσωπούν για ένα σημαντικό και επίκαιρο θέμα: «Εργατική Αλληλεγγύη στους λαούς του Ιράκ και της Παλαιστίνης. Οι οικονομικές επιπτώσεις στους εργαζόμενους της Ευρώπης από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και την επιθετικότητα της Νέας Τάξης. Ο ρόλος του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος».

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει με εισήγηση του Ευρωπαϊκού Περιφερειακού Γραφείου από τον Γ. Μαυρίκο, ενώ θα ακολουθήσουν ομιλίες από την CGTP-IN Πορτογαλίας, την RdB Ιταλίας, την Continuer la CGT Γαλλίας, τον Jef Brunseels από το Βέλγιο και συνδικαλιστή από την Τουρκία. Ενώ θα γίνει παρέμβαση από τη Γραμματεία της WFTU, μελών του Ευρωπαϊκού Περιφερειακού Γραφείου κ.ά.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν 160 στελέχη του ΠΑΜΕ από την Ελλάδα, 80 Βέλγοι συνδικαλιστές και άλλοι 50 από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Γεγονός που προεξοφλεί και την επιτυχία της εκδήλωσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ