Τρίτη 4 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Ακροβασίες» στο «Συρμό»

Β. Λέκκας
Β. Λέκκας
Μουσικές «ακροβασίες» με ποπ και ροκ μπαλάντες, ροκ, τζαζ, μπλουζ, έντεχνο και προγκρέσιβ, κουβανέζικους ρυθμούς και λάτιν ξεφάντωμα συνθέτουν το πρόγραμμα αυτής της τελευταίας εβδομάδας της Αποκριάς, στο «Συρμό» (Κολωνού και Οδυσσέως 14, δίπλα στο θέατρο «Περοκέ», τηλ. 210 5203661).

Σήμερα το συγκρότημα «2+1» (πρώην «Τρίφωνο») πραγματοποιεί την πρώτη από τις δύο εμφανίσεις του στη μουσική σκηνή του Μεταξουργείου (η επόμενη θα είναι στις 11/3). Οι Μανώλης Σκουλάς, Σοφία Ράπτη και Θοδωρής Τρύφωνας θα παρουσιάσουν γνωστές ποπ και ροκ μπαλάντες, ξένες και ελληνικές, της περιόδου '60-'80. Τη σκυτάλη θα πάρει το συγκρότημα «Φθηνό, Ευέλικτο, Μουσικό Δυναμικό», ξεδιπλώνοντας πολύπλευρες δημιουργικές πτυχές του, από την Πέμπτη. Το συγκρότημα θα εμφανίζεται στο «Συρμό», κάθε Τετάρτη, όλο το Μάρτη(12,19,26/3).

Την Παρασκευή και το Σάββατο οι μουσικές συναντήσεις ντύνονται στα μελωδικά χρώματα αγαπημένων τραγουδιών και τις ξεχωριστές ερμηνείες του Βασίλη Λέκκα. Στις 9 Μάρτη, τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, ο «Συρμός» γιορτάζει, χορεύει και ξεφαντώνει σε λάτιν ρυθμούς, συντροφιά με το βραζιλιάνικο συγκρότημα «Patuca».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ