Τετάρτη 5 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ
Πρόκριση για ... βάλσαμο

Την πρόκριση που θα βγάλει, σε ένα μεγάλο μέρος, την ΑΕΚ από το αδιέξοδο, θα προσπαθήσουν να πάρουν σήμερα οι παίκτες της Ενωσης απέναντι στον Πανιώνιο (19.30, «ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ»), στα πλαίσια του επαναληπτικού του 1-1 στη Νέα Σμύρνη.

Στόχος της ΑΕΚ στο σημερινό παιχνίδι είναι μόνον η νίκη απέναντι στους «κυανέρυθρους», καθώς έτσι ίσως κλείσουν προσωρινά τα ...στόματα και ηρεμήσει κάπως η κατάσταση που συνεχίζει να ταλανίζει το σύλλογο. Από εκεί και πέρα, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προσπαθεί να κρατήσει τα όσα συμβαίνουν σε αυτόν αλλά και γενικότερα στο «Δικέφαλο» μακριά από τους παίκτες του, που αυτή τη βδομάδα έχουν πολύ δύσκολο έργο αφού την Κυριακή αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό στη Ριζούπολη για το πρωτάθλημα. Στα αγωνιστικά, η Ενωση δεν έχει προβλήματα και αναμένεται ο Σερβοέλληνας τεχνικός να χρησιμοποιήσει τη βασική ενδεκάδα προκειμένου να «καθαρίσει» την υπόθεση-πρόκριση.

Στην αντίπερα όχθη, οι Νεοσμυρνιώτες θέλουν να κάνουν την έκπληξη και σήμερα και την Κυριακή απέναντι στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα. Ο Γιόζεπ Μπουμπένκο έχει τονίσει στους παίκτες του πως πάνω από όλα είναι το παιχνίδι με την ΑΕΚ και μετά έρχεται το «τριφύλλι». Ο τεχνικός του Πανιωνίου υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του προκειμένου να μπορέσει να κάνει την έκπληξη και να βρεθεί στην επόμενη φάση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ