Σάββατο 15 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α΄ ΕΘΝΙΚΗ
Στα μέτρα των ισχυρών

Στα μέτρα των ...ισχυρών δείχνει να είναι η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός, με νωπές τις μνήμες από τη μεγάλη νίκη στο Οπόρτο για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ, θα φιλοξενήσει αύριο (19.00, ΑΛΦΑ) τον κακό του δαίμονα φέτος, Αιγάλεω. Ο Σέρτζιο Μαρκαριάν ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν το ματς του «Ντας Αντας» και να στρέψουν την προσοχή τους στο ματς με τους «κυανόλευκους». Στην αντίπερα όχθη, ο Γιώργος Χατζάρας τόνισε πως τον πρώτο λόγο έχει ο ΠΑΟ, όμως οι παίκτες δίχως άγχος θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Νεάπολη κόντρα στον Ιωνικό (19.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ), που θέλει να επωφεληθεί από τη μέτρια κατάσταση των «ερυθρολεύκων». Μονόδρομος η νίκη, δηλώνει ο Ολεγκ Προτάσοφ, ενώ από τη μεριά του ο Γιάτσεκ Γκμοχ ελπίζει ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας.

Ιστορικό θεωρείται το ματς ΑΕΚ-Ακράτητου (16.45, ΑΛΦΑ), υπό την έννοια ότι είναι το τελευταίο της Ενωσης στο «Νίκος Γκούμας» αφού, σύμφωνα με δηλώσεις των ιθυνόντων της ΠΑΕ, το γήπεδο μπαίνει πλέον σε διαδικασία κατεδάφισης.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θέλει γρήγορο γκολ, ενώ ο Ντουμιτρίου θα επιστρέψει μετά από χρόνια στα «πάτρια» εδάφη, όμως, όπως υποστηρίζει, το έργο της ομάδας του είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ, που θα κοντραριστεί στον Κορυδαλλό με την Προοδευτική (15.00).

Δύο ματς έχουμε στη Θεσσαλονίκη. Αυτό του Ηρακλή με τον ΠΑΣ Γιάννενα (16.45) καθώς και του Αρη με τον ΟΦΗ στο Χαριλάου (15.00, κεκλεισμένων των θυρών).

Η αυλαία της 23ης αγωνιστικής ανοίγει σήμερα με τις συναντήσεις Σκόντα Ξάνθη-Πανιωνίου (16.45, ΑΛΦΑ) και Καλλιθέας-Παναχαϊκής (17.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ).

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ

Στη Ριζούπολη θα γίνει το σπουδαιότερο ματς του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής. Εκεί ο Απόλλωνας θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο Χαλκηδόνα (19.00, ΝΟΒΑ). Τα άλλα ματς της 23ης αγωνιστικής: Κασσάνδρα-Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου-Εθνικός Αστέρας, Σέρρες-Κέρκυρα, Καλαμαριά-Ατρόμητος, Αίγιο-Πατραϊκός (15.00), Αθηναϊκός-Καλαμάτα (17.00, ΝΟΒΑ). Η αυλαία ανοίγει σήμερα με την αναμέτρηση Πανηλειακού-Φωστήρα (17.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ