Κυριακή 23 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις

ΦΡΑΣΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΟ για την αποφυγή του αναμενόμενου, πολυαίμακτου και καταστροφικού πολέμου στο Ιράκ, που προέρχεται από την εμμονή των ΗΠΑ να υποκαθιστούν το ρόλο του ΟΗΕ και να επιβάλλουν την άποψή τους στους λαούς του κόσμου.

Θεωρούμε απαραίτητο, συνεχίζει η αντιπολεμική ανακοίνωση, να ενισχυθούν οι φωνές της ειρήνης στην Ελλάδα, την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο... κλπ.

Στον άδικο, πολυαίμακτο και καταστροφικό πόλεμο κατά της 2ης σκακιστικής δύναμης στον κόσμο, τη Γιουγκοσλαβία, πάλι η ΕΣΟ είχε βγάλει αντιπολεμική ανακοίνωση. Οι βομβαρδισμοί και η ισοπέδωση της χώρας με απεμπλουτισμένο ουράνιο, έγιναν δυστυχώς...

Ποιοι φώναξαν τότε: Και ποιους καλούμε να ενώσουν, τώρα τις φωνές τους για ειρήνη;

Θα φωνάξουν αυτοί, που όταν κόπηκαν οι επιχορηγήσεις προς τα Σκακιστικά Σωματεία είπαν, «Τι, θα βγάλουμε τους σκακιστές στο δρόμο με τα πανό, να φωνάζουν;» (...)

Δ.Ρ.

ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ για τη Γενική Συνέλευση της Ενωσης Σακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής, ορίζεται το Σάββατο 5 Απρίλη 2003 - ώρα 10.00 - στην Πνευματική Στέγη Περιστερίου (Δημοσθένους 12 Περιστέρι). Θέμα της συνέλευσης είναι, «Εκλογές το Σάββατο 24 Μάη 2003». Δεύτερη ημέρα - σε μη απαρτία - ορίζεται το Σάββατο 12 Απρίλη 2003.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ