Πέμπτη 20 Μάρτη 2003 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
«Μας οδηγούν στην εξόντωση»

Την καταδίκη της πολιτικής της κυβέρνησης Σημίτη απέναντι στους συνταξιούχους και τον εργαζόμενο λαό και την πίστη των συνταξιούχων στην ειρήνη, καθώς και την πρόθεσή τους να αγωνιστούν ενάντια στα επικίνδυνα, εγκληματικά σχέδια των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ, εξέφρασε η συγκέντρωση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των Συνταξιουχικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε χτες το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η συγκέντρωση κατήγγειλε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του «ότι με την εφαρμοζόμενη πολιτική του επιδιώκει τη φυσική εξόντωση των Συνταξιούχων, στερώντας τους την οικονομική δυνατότητα ν' ανταποκριθούν στην αγορά των απαραίτητων αγαθών και φαρμάκων για την επιβίωσή τους».

Το ψήφισμα της συγκέντρωσης παραθέτει τα πάγια αιτήματα του συνταξιουχικού κινήματος. Σε ειδικό ψήφισμα για την ειρήνη οι συνταξιούχοι δηλώνουν ότι με το νέο πόλεμο των ΗΠΑ και των συμμάχων τους ενάντια στο Ιράκ, «στη συνέχεια των εκατομμυρίων νεκρών θα προστεθούν και άλλα αθώα θύματα, για τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ