Παρασκευή 21 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Κάτω τα χέρια από τα σχολεία

Σε διαμαρτυρία προχώρησε η Ενωση Συλλόγων Γονέων των Μαθητών του 7ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθήνας για το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης». Αναλυτικά αυτή αναφέρει: «Με αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση - μελέτη έργου για την ανάπτυξη του γηπέδου "Απόστολος Νικολαΐδης", που η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού δέχτηκε κατ' αρχήν θετικά. Σύμφωνα με το συνημμένο τοπογραφικό διάγραμμα - σκαρίφημα, προβλέπεται: Κατεδάφιση 4 σχολείων. Υποβάθμιση άλλων 6 σχολείων. Κατεδάφιση του 31ου Αθλητικού Κέντρου ΟΝΑ. Καταστροφή της Παιδικής Χαράς του πεζόδρομου Τ. Φιλήμονος. Δύο νεοκλασικά κτίρια ιστορικής σημασίας για την περιοχή. Αποδιοργάνωση των οικογενειών και υποβάθμιση της περιοχής.

Δηλώνουμε ότι θα σταθούμε όρθιοι και αντιμέτωποι σε οποιονδήποτε επιβουλεύεται τα συμφέροντα των παιδιών μας και υποβαθμίζει τη ζωή μας. Τα σχολεία δεν είναι τόποι άθροισης ανθρώπων, αλλά ιδρύματα πολιτισμού, παιδείας και τρόπου ζωής. Η Ενωση Γονέων και ο Σύλλογοι Γονέων δηλώνουν ότι δε θα επιτρέψουν σε κανένα να πειράξει τα σχολεία.

Καλούμε τα υπουργεία Παιδείας, Πολιτισμού, ΠΕΧΩΔΕ, Νομαρχία Αθηνών, Δήμο Αθήνας, τα πολιτικά κόμματα και τις δημοτικές παρατάξεις να συστρατευτούν μαζί μας και να γνωστοποιήσουν στην Ενωση τις προθέσεις τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ