Παρασκευή 21 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Σύγκρουση «δικεφάλων»

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα βρεθούν αντιμέτωποι στα ημιτελικά

Sportidea

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα βρεθούν αντιμέτωποι στα ημιτελικά
Σε βασικότατους πρωταγωνιστές ενός ακόμα έργου (κύπελλο) αναδείχτηκαν από χτες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Δύο μέρες πριν το μεταξύ τους, καθοριστικό για την «υπόθεση 3η θέση = Τσάμπιονς Λιγκ», αγώνα πρωταθλήματος η κληρωτίδα έκανε το... παιχνίδι της. Εφερε τους «δικεφάλους» αντιμέτωπους και στον έναν από τους ημιτελικούς. Το έτερο εισιτήριο θα διεκδικήσουν Αιγάλεω - Αρης. Οι πρώτες αναμετρήσεις θα γίνουν στις 9 και 16 του Απρίλη, ενώ οι ρεβάνς στις 23 του Απρίλη και τις 7 του Μάη.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έκανε λόγο για πρόωρο τελικό, υπενθυμίζοντας ότι συναντιούνται οι τροπαιούχοι των δύο τελευταίων διοργανώσεων. «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για πιθανότητες. Ολα θα κριθούν στο γήπεδο. Υπάρχουν δύο δύσκολα παιχνίδια. Θέλουμε και μπορούμε να τα καταφέρουμε αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Προέχει ο αγώνας του πρωταθλήματος».

Από την πλευρά του, ο βοηθός προπονητή στον ΠΑΟΚ, Κ. Λαγωνίδης, σχολίασε: «Η ΑΕΚ είναι δύσκολος αντίπαλος, όπως και κάθε άλλος που φτάνει στα ημιτελικά. Για μας σημαίνει δύο ακόμα παιχνίδια για να φτάσουμε στον τελικό, που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στην Τούμπα (έμμεση εκτίμηση υπέρ της ομάδας του). Αισιοδοξούμε αλλά πρώτα στη σκέψη μας είναι το παιχνίδι του Σαββάτου».

Ευχαριστημένοι μεν από την... επιλογή της τύχης, προσγειωμένοι δε, εμφανίστηκαν οι προπονητές των έτερων διεκδικητών μιας θέσης στον τελικό. Ο Γ. Φοιρός είπε: «Οταν φτάνεις στα ημιτελικά του θεσμού, η κλήρωση δεν είναι ποτέ εύκολη. Το Αιγάλεω είναι μία πολύ καλή ομάδα και το έχει αποδείξει άλλωστε και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά και στο κύπελλο, όπου άφησε εκτός θεσμού τον Παναθηναϊκό. Για να αποκλείσουμε τον αντίπαλό μας, θα πρέπει να επιστρατεύσουμε όλες μας τις δυνάμεις, να είμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση την περίοδο που θα δώσουμε τους αγώνες και να έχουμε την τύχη με το μέρος μας. Οι πιθανότητες είναι 50%-50% και για τις δύο ομάδες».

Ο Γιώργος Χατζάρας ανέφερε: «Κι εμείς και ο Αρης θέλαμε να βρεθούμε αντίπαλοι στα ημιτελικά. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την κλήρωση. Θεωρώ ότι από τους υπόλοιπους τρεις συνδιεκδικητές, ο Αρης είναι ο πιο αδύναμος αντίπαλος. Η αλήθεια είναι ότι δε θέλαμε την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο...».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ