Παρασκευή 28 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΚΣ
Να δοθεί αγωνιστική απάντηση στις 9 Απρίλη

Παράλληλα με την καθημερινή αντιπολεμική δράση, που αναπτύσσει η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας (ΠΚΣ) μέσα στις σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ, συνεχίζει και τις εκδηλώσεις για διάφορα θέματα που αφορούν και ενδιαφέρουν τους φοιτητές. Συζητά, παρουσιάζει τις θέσεις της και καλεί τους φοιτητές να δώσουν την αγωνιστική τους απάντηση απέναντι σε όσους ευθύνονται για τα πραγματικά προβλήματα της νεολαίας και των ιδρυμάτων και στις 9 Απρίλη, στις φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές.

Σήμερα, Παρασκευή, η ΠΚΣ πραγματοποιεί τις παρακάτω εκδηλώσεις:

- Στο Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου, για το νόμο των λογιστών, στη 1 το μεσημέρι, θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος του Οικονομικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στο Ιστορικό - Αρχαιολογικό Αθήνας, για το χαρακτήρα της επανάστασης του 1821, στις 12 το μεσημέρι, θα μιλήσει η Δώρα Μόσχου, ερευνήτρια του ΚΜΕ.

- Στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, για την ιμπεριαλιστική επίθεση στο Ιράκ και αίτημα να βγει η Ελλάδα από τον πόλεμο, στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο 3, θα μιλήσουν οι: Η. Κουσκουβέλης, αναπληρωτής καθηγητής ΔΕΟΠΣ, Η. Θερμός, πρόεδρος τμήματος ΔΕΟΠΣ, Σ. Βαλανάς, μέλος της Γραμματείας της Κίνησης «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ