Σάββατο 5 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Νέμεσις» του Απρίλη

Με μεγάλο αφιέρωμα στην «υπέργεια» φρίκη του νέου ιμπεριαλιστικού πολέμου και στα υπόγεια σχέδια των «ανθρώπων του Προέδρου» που είναι και οι άνθρωποι των εταιριών, κυκλοφορεί το νέο τεύχος του περιοδικού «Νέμεσις» με τίτλο «8 Μίλια Φρίκης ως τη Βαγδάτη».

Επίσης: «ΗΠΑ: Εξ Ανατολής το φως με τον πολύ Χένρι Κίσινγκερ να διαπιστώνει κρίση στο ΝΑΤΟ κατόπιν - βεβαίως - εορτής και πολλών νεκρών. ΓΑΛΛΙΑ: Το εν ενεργεία πολιτικό ηφαίστειο Βαλερύ Ζισκάρ Ντ' Εσταίν αρνείται να "παροπλιστεί" τη στιγμή που η Εσπερία διαδηλώνει εναντίον του πλανητοκράτορα. ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενημερώνει αποκλειστικά τη NEMECIN γιατί τα παιδιά μας πεθαίνουν από τα ναρκωτικά και δε μας μιλάει κανείς για τους τραγικούς αριθμούς... ΠΑΣΟΚ: Ποιοι έχουν σειρά στην αυτοκρατορία της "αλλαγής". Προτάσεις, εισηγήσεις, συνεννοήσεις και διάδοχες καταστάσεις μέχρι την τελική ευθεία των εκλογών. "17 Ν": Πού το πολιτικό έγκλημα και πού η τρομοκρατία, μακριά από τις "παραθυράτες" αναλύσεις και τα συμπεράσματα του "ποδαριού" στον προαύλιο χώρο της δικαστικής αίθουσας».

Ακόμη: Αποστολές σε Συρία, Μολδαβία και στην αγορά του Ελ Χαλίλι. Ρεπορτάζ στο παζάρι στο Σχιστό. Αφιέρωμα στο «Θείο Δράμα», όπως το βλέπουν οι θρησκείες της Ανατολικής Μεσογείου. Συνεντεύξεις με τον Σταμάτη Κραουνάκη και την Μπέττυ Λιβανού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ