Σάββατο 12 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Α΄ ΕΘΝΙΚΗ
Κρίσιμη στροφή

Η αγωνιστική της... ουδετερότητας, θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί η 26η της Α΄ Εθνικής. Οχι γιατί δεν υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια αλλά γιατί τρεις από τις οκτώ συναντήσεις θα γίνουν σε ουδέτερα γήπεδα καθώς οι ομάδες πρέπει να εκτίσουν την ποινή τους. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, πάντως, παρουσιάζει ο αγώνας της Νέας Σμύρνης όπου ο Πανιώνιος θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό σε ένα αγώνα όπου και οι δυο ομάδες καίγονται για τη νίκη. Για τους «ερυθρόλευκους», το κυνήγι του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού δεν επιτρέπει απώλειες βαθμών ενώ για τους γηπεδούχους, σε περίπτωση νίκης, εξασφαλίζεται η έξοδος στην Ευρώπη αρχικά και παραμένει ζωντανό το όνειρο της τρίτης θέσης.

Χωρίς να μένει αδιάφορος γι' αυτά που θα συμβούν στη Νέα Σμύρνη, ο Παναθηναϊκός στην Πάτρα θα φιλοξενήσει σαν τυπικά γηπεδούχος, τη Σκόντα Ξάνθη θέλοντας τους τρεις βαθμούς που θα τον διατηρήσουν στο ρετιρέ. Στο τελευταίο ματς στην ιστορία της ομάδας στο «Νίκος Γκούμας», η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ηρακλή με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για τους κίτρινους που θέλουν να εξασφαλίσουν την τρίτη προνομιούχο θέση. Από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής έχει κάποιες πιθανότητες (μαθηματικά) να διεκδικήσει μια θέση στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και δε θέλει να τις αφήσει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στα Τρίκαλα φιλοξενείται το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αρη όπου ο στόχος του ΟΥΕΦΑ αποτελεί κοινό παρονομαστή και για τους δυο αντιπάλους..

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Σάββατο: Προοδευτική-Ιωνικός (17:00-ALPHA), Ακράτητος-Παναχαϊκή (17:00-Supersport), ΠΑΣ Γιάννενα-Καλλιθέα (17:00-ALPHA). ΚΥΡΙΑΚΗ: ΠΑΟΚ-Αρης (17:45-ALPHA), Πανιώνιος-Ολυμπιακός (17:45-ALPHA), Αιγάλεω-ΟΦΗ (19:00-Supersport), Παναθηναϊκός-Skoda Ξάνθη (20:00-ALPHA), ΑΕΚ-Ηρακλής (20:00-ALPHA).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ