Τετάρτη 30 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στάση εργασίας στο Θριάσιο Νοσοκομείο

Τετράωρη στάση εργασίας (10 π.μ - 2 μ.μ.) και κατάληψη των γραφείων της διοίκησης, πραγματοποιούν σήμερα Τετάρτη οι εργαζόμενοι στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας. Διαμαρτύρονται για τη - με υπουργική απόφαση - κατ' όνομα λειτουργία, στα νοσοκομεία, Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) που θα εφημερεύουν καθημερινά, με το ήδη ανεπαρκές προσωπικό των νοσοκομείων, χωρίς νέες προσλήψεις, απλώς με τη μετονομασία των ήδη υπαρχόντων ανεπαρκών χώρων εφημερίας των νοσοκομείων.

Σε ανακοίνωσή του το σωματείο των εργαζομένων υπογραμμίζει ότι το ΤΕΠ λειτουργεί ήδη κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και δηλώνει ότι δε θα δεχτεί αναγκαστικές μετακινήσεις προσωπικού σε αυτό. Οι εργαζόμενοι λένε ακόμα όχι στην κυβερνητική πολιτική υποβάθμισης του νοσοκομείου, στην κυβερνητική λογική ότι η Υγεία είναι εμπόρευμα και προσωπική ευθύνη του καθενός, στον εμπαιγμό της κυβέρνησης και του υπουργού Υγείας προς το λαό της Δυτικής Αττικής, στην προσπάθεια αναζήτησης υγειονομικής κάλυψης.

«Λύση, καταλήγουν, μπορεί να δοθεί με ανεπτυγμένα Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία για Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, με ανεπτυγμένο δίκτυο Οικογενειακών Γιατρών και με νοσοκομείο πλήρως επανδρωμένο σε όλες τις οργανικές θέσεις και ειδικότητες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ