Σάββατο 3 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Είναι πρόκληση!

Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη. Με αυτή τη φράση καταλήγει η ανακοίνωση - καταδίκη, που κυκλοφόρησε χτες το ΠΑΜΕ με αφορμή τη δικαστική απόφαση για τους Ιπτάμενους Συνοδούς και Φροντιστές. Ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Αυτό κι αν είναι πρόκληση. Δικαστής, ονόματι Κωνσταντίνος Γκανιάτσος, πρόεδρος του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας, κήρυξε παράνομη την απεργία της 1ης Μάη των εργαζομένων της Ενωσης Ιπτάμενων Συνοδών και Φροντιστών!!

Ο συγκεκριμένος "Δικαστής" είχε φαίνεται στο συρτάρι του έτοιμες κυβερνητικές αποφάσεις από προηγούμενες απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων και συνέχισε την πεπατημένη, παράνομη!!! Τι άλλο θα δούμε ακόμα στην εποχή του αντεργατικού κατήφορου των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ; Πόσες εξετάσεις θα δώσουν ακόμα στο ΣΕΒ ότι είναι καλύτεροι και πιο αφοσιωμένοι στην πολιτική του κεφαλαίου από τη ΝΔ;

Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη και όλους τους εργαζόμενους της χώρας μας να βγάλουν τα αναγκαία πολιτικά συμπεράσματα. Να εντείνουν τους αγώνες τους, να υπερασπιστούν τις δημοκρατικές κατακτήσεις τους. Τέτοιου είδους αποφάσεις δείχνουν τον ταξικό προσανατολισμό της δήθεν "ανεξάρτητης" Δικαιοσύνης τους.

Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ