Σάββατο 3 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΧΑΝΙΑ
Να μην επιτραπεί η παρουσία των δολοφόνων

Να μην επιτραπεί η αποβίβαση των ΑμερικανοΝΑΤΟικών φονιάδων και η παρουσία εκπροσώπων από την Αγγλία και την Αυστραλία στις εκδηλώσεις που οργανώνονται για τη Μάχη της Κρήτης, ζητά από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, με ανακοίνωσή της, η Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία Χανίων.

Τα παραπάνω ζητήματα έθεσε στο νομάρχη Χανίων κ. Κατσανεβάκη και στο βοηθό νομάρχη κ. Ροζάκη, ο υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ, Γιώργος Νταγκουνάκης.

Σε ό,τι αφορά στις εκδηλώσεις για τη Μάχη της Κρήτης, ο Γιώργος Νταγκουνάκης τόνισε ότι η παρουσία εκπροσώπων της αγγλικής και αυστραλιανής κυβέρνησης θα αποτελέσει πρόκληση για το χανιώτικο λαό, βεβήλωση του αγώνα ενάντια στο χιτλεροφασισμό.

Οπως τονίζεται και στην ανακοίνωση, η παρουσία τους θα είναι αντίθετη με το παλλαϊκό αίσθημα καταδίκης του ιμπεριαλιστικού πολέμου στο Ιράκ, με την αλληλεγγύη στον ιρακινό λαό και την απαίτηση για αποχώρηση των στρατευμάτων κατοχής, που εξέφρασαν οι Χανιώτες και οι Χανιώτισσες με τις μαζικές κινητοποιήσεις τους.

Τέλος, η ΝΑΣ καλεί το χανιώτικο λαό και τους μαζικούς φορείς να μη δεχτούν καμιά παρουσία των Αγγλοαυστραλών δολοφόνων. Να μη συμμετάσχουν σε συνδιοργανωμένες με αυτούς εκδηλώσεις, αποδοκιμάζοντας την παρουσία τους με κάθε τρόπο.

Να τιμήσουν τη Μάχη της Κρήτης, παίρνοντας δικές τους πρωτοβουλίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ