Τρίτη 3 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Σύσκεψη - συγκέντρωση πραγματοποιείται στα Τρίκαλα, την Πέμπτη, 5/6, στις 8.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Αχίλλειον», με θέμα «Το ΚΚΕ και οι μικροεπαγγελματίες - βιοτέχνες - έμποροι» και ομιλητή τον Σπ. Στριφτάρη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.

-- Η ΚΟΒ Ξενοδοχοϋπαλλήλων της ΚΟΑ του ΚΚΕ καλεί στην εκδήλωση - συζήτηση που διοργανώνει την Πέμπτη, 5/6, στις 5μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη) στην Ομόνοια, με θέμα: «Ο ρόλος της ελληνικής προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση σε σχέση με την ένταση της επίθεσης στα δικαιώματα και τις κατακτήσει των εργαζομένων».

-- Οι διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν στο επίκεντρο της εκδήλωσης - συζήτησης που διοργανώνουν οι ΚΟΒ Αμπελοκήπων του ΚΚΕ και οι αντίστοιχες ΟΒ της ΚΝΕ, το Σάββατο, 7/6, στις 7.30μ.μ., στην πλατεία Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων.

-- Η ΑΕ Λήμνου του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση την Κυριακή 8 Ιούνη 2003 και ώρα 8.30 μ.μ. στο Κυδάδειο Κτίριο, στη Μύρινα Λήμνου, με θέμα: «Οι προτάσεις και η δράση της ΚΟ Λήμνου». Στην εκδήλωση θα τιμηθούν με τιμητικό μετάλλιο μέλη, οπαδοί και αντιστασιακοί του νησιού, που πότισαν με το αίμα τους το δέντρο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και του σοσιαλισμού. Θα παρευρεθεί αντιπροσωπεία της ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ και ο βουλευτής του Κόμματος στο νομό, Σκοπελίτης Σταύρος.

-- Η Αχτίδα ΕΒΕ της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει πλατιά εκδήλωση, τη Δευτέρα 9 Ιούνη, στις 7μ.μ., στο ξενοδοχείο «ΣΤΑΝΛΕΪ» (πλατεία Καραϊσκάκη), με θέμα «Οι προτάσεις και οι θέσεις του ΚΚΕ για τα προβλήματα των επαγγελματοβιοτεχνών». Θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Οι θέσεις του ΚΚΕ για το πρόβλημα της απασχόλησης, της ανεργίας και τα προβλήματα των ανέργων, είναι το θέμα πλατιάς συγκέντρωσης που διοργανώνει η Αχτίδα Βιομηχανίας και η Αχτίδα Εμπορίου - Υπηρεσιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ, καθώς και οι Εργατικοί Τομείς Αθήνας της ΚΝΕ, την Τετάρτη 11 Ιούνη, στις 7μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50, αίθουσα «Τρίτση»). Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση με θέμα «Με τις αγωνιστικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ και της "Δράσης" στη Θεσσαλονίκη», διοργανώνουν οι ΚΟΒ Εξαρχείων - Γκύζη του ΚΚΕ και οι αντίστοιχες ΟΒ της ΚΝΕ, στις 13/6, στις 7.30μ.μ., στα Παναθήναια.

Στην Κρήτη

-- Αύριο Τετάρτη, 4/6

  • Στα Χανιά: σύσκεψη κλαδικών εργατικών ΚΟΒ στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ, στις 9 το βράδυ.
  • Στα Χανιά: σύσκεψη με επαγγελματοβιοτέχνες στο καφενείο Μυλωνάκη, στην οδό Ζημβρακάκηδων 117, στις 8.30 το βράδυ.
  • Στο Ηράκλειο: σύσκεψη στη συνοικία του Ατσαλένιου, στα γραφεία της ΚΟΒ, στις 8 το βράδυ.

-- Την Παρασκευή 6/6

  • Στα Χανιά: Περιοδεία στο χωριό Γεράνι του Δήμου Πλατανιά, στις 8.30 το βράδυ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ