Τετάρτη 11 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αντιπαράθεση Ολυμπιονικών - «Αθήνα 2004»

Σκληρή γλώσσα κατά της προέδρου της «Αθήνα 2004» Γ. Αγγελοπούλου χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ), Π. Φασούλας, με αφορμή δήλωση της επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής ότι η εκδήλωση το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Βόλο που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και φορείς της Αυτοδιοίκησης του νομού, ήταν «χάσιμο χρόνου» για τα στελέχη της «Αθήνα 2004».

Ο Π. Φασούλας σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Γ. Αγγελοπούλου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αποτελεί πράγματι έκπληξη για τους Ελληνες Ολυμπιονίκες και γενικά τον αθλητικό κόσμο η πρώτη δημόσια δήλωση της προέδρου του 2004 ότι η εκδήλωση ολυμπιακής ευαισθητοποίησης ήταν "χάσιμο χρόνου" για τα στελέχη του "Αθήνα 2004"». Και συμπλήρωσε ότι είχε στείλει επιστολή - πρόσκληση στις 9 Μάη στη Γ. Αγγελοπούλου για να συμμετέχει ως ομιλήτρια στην εκδήλωση, ωστόσο δεν υπήρξε απάντηση και δεν εστάλη εκπρόσωπος.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του ΣΕΟ, Κάχι Κακιασβίλι, για το ίδιο θέμα δήλωσε: «θέλουμε περισσότερη ευαισθησία και κατανόηση από όλους τους φορείς και ειδικά από την Οργανωτική Επιτροπή. Προσωπικά εγώ περιμένω να χαιρετιστεί η προσπάθεια του Συλλόγου και όχι να αμφισβητηθεί».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ