Σάββατο 18 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Στο χώρο της ηλεκτρονικής τραπεζικής

Την είσοδο του ομίλου Πειραιώς στο χώρο της ηλεκτρονικής τραπεζικής με τη δημιουργία της winbank, ανακοίνωσε χτες σε σχετική συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς Μ. Σάλλας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, η winbank είναι η πρώτη ολοκληρωμένη προσέγγιση παροχής ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης για τραπεζικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα εξυπηρέτησης μέσω όλων των ηλεκτρονικών δικτύων που χρησιμοποιούνται διεθνώς, όπως το δίκτυο ATM, η σταθερή και η κινητή τηλεφωνία και το Internet, και με όλα τα διαθέσιμα μέσα πρόσβασης στην τράπεζα από απόσταση (τηλέφωνο σταθερό ή κινητό, ηλεκτρονικός υπολογιστής, ATM) για συναλλαγές, υποστήριξη ή πληροφόρηση.

Η winbank αποτελεί σε πρώτη φάση μια ξεχωριστή επιχειρησιακή μονάδα, με προοπτική την πιθανή μετεξέλιξή της σε ηλεκτρονική τράπεζα.

Στόχοι της winbank είναι μεταξύ άλλων και οι εξής:

  • Να εισάγει σταδιακά δικά της προϊόντα και υπηρεσίες που θα προσφέρονται μόνο μέσα από τα ηλεκτρονικά δίκτυα.
  • Να συνάπτει ξεχωριστές συμφωνίες για συνεργασίες με εμπορικές αλυσίδες και εμπόρους, εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και άλλες επιχειρήσεις και να προσφέρει τραπεζικά και άλλα συνδυασμένα προϊόντα και υπηρεσίες.
  • Να μπορεί να εφαρμόζει διαφοροποιημένη τιμολογιακή πολιτική σε σχέση με το παραδοσιακό δίκτυο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ