Τετάρτη 2 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μια ζωή την έχουμε...

Η μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία του Γιώργου Τζαβέλλα «Μια ζωή την έχουμε», σε ένα μουσικό υπερθέαμα παρουσιάζεται φέτος το καλοκαίρι στο Θέατρο «Παρκ», μια θεατρική υπερπαραγωγή που στόχο έχει να τιμήσει τον ελληνικό κινηματογράφο. Αν θεωρητικά ισχύει ότι η ζωή είναι μία και ευνοεί τους τολμηρούς, που ρισκάρουν να τη ζήσουν μέχρι το μεδούλι της, τότε γεννάται το ερώτημα: Πόσο τολμηροί μπορούμε να είμαστε και ποιο μπορεί να είναι το τίμημα; Την απάντηση στο ερώτημα δίνει η κινηματογραφική επιτυχία του Γιώργου Τζαβέλλα «Μια ζωή την έχουμε», που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο θέατρο σε απόδοση Ελένης Μαβίλη και σκηνοθεσία - διασκευή Αντώνη Καλογρίδη.

Ο κόσμος του ρομαντικού, αλλά και ονειροπόλου Κλέωνα και της φιλοχρήματης Μπιμπής θα ζωντανέψει στη σκηνή, με τα πολυάριθμα σκηνικά που φιλοτέχνησε η Δέσποινα Βολίδη και τα κοστούμια του Γιώργου Ελευθεριάδη. Οι χορογραφίες είναι της Μαίρη Τσούτη. Ο Ρένος Χαραλαμπίδης υποδύεται τον Κλέωνα, ενώ την Μπιμπή, η Θάλεια Προκοπίου. Παίζουν επίσης: Σπύρος Καλογήρου, Ευαγγελία Σαμιωτάκη, Κοσμάς Ζαχάρωφ, Γιώργος Βελέντζας, Νίκος Σταυρακούδης κ.ά.

Μια θεατρική υπερπαραγωγή με τις αγαπημένες μελωδίες της εποχής, χορό, τραγούδι, γέλιο, συγκίνηση πάνω στα ερωτήματα της καθημερινότητας για τη φτώχεια, τον πλούτο και τον έρωτα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ