Παρασκευή 11 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ερχεται ο Κουλούρης!

«Υπό καθεστώς άκρας μυστικότητας θα διενεργούνται» στο εξής οι έλεγχοι στην αγορά, διαμήνυσε, με το δεύτερο ήδη μήνυμά του χτες, ο νέος υφυπουργός Ανάπτυξης Κ. Κουλούρης! Κάθε πρωί λοιπόν, θα ενημερώνει με άκρα... μυστικότητα τα κλιμάκια ελέγχου σε ποιες περιοχές θα κατευθύνονται για να πιάσουν στα πράσα τους παραβάτες! Οπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, ο υφυπουργός υπογράμμισε ότι «σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σαρώσουμε ολόκληρη την Αττική, ενώ η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και στην περιφέρεια»!

Ε, λοιπόν, ο Κ. Κουλούρης, είτε είναι εντελώς φευγάτος από την πραγματικότητα και δε γνωρίζει ότι η κυβέρνηση στην οποία ανήκει τα έχει ήδη «σαρώσει» όλα, είτε νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδεύει τον κόσμο. Ο,τι και να ισχύει βέβαια από τα δύο, η αλήθεια είναι ότι οι εργαζόμενοι, που δεινοπαθούν από την ασυδοσία που η κυβέρνηση έχει θεσμοθετήσει στην αγορά, δεν τρώνε πια κουτόχορτο.

Πολύ περισσότερο που όπως αποδείχτηκε, την ώρα που ο Κ. Κουλούρης ξιφουλκούσε με τις ανακοινώσεις ότι «θα» και «θα» και «θα», ο προϊστάμενός του, υπουργός Ανάπτυξης Α. Τσοχατζόπουλος, έλεγε σε δημοσιογράφους ότι «δώσαμε σιωπηρή παράταση τριών εβδομάδων στους επιχειρηματίες εμφιαλωμένων αναψυκτικών και νερών για να συμμορφωθούν με την αναγραφή των ενδεικτικών τιμών»!

Μ' άλλα λόγια, δεν μπορούν να εφαρμόσουν τις ίδιες τις αποφάσεις τους και ο Κουλούρης το... βιολί του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ