Κυριακή 20 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Η Κομματική Οργάνωση Στυλίδας του ΚΚΕ διοργανώνει σήμερα Κυριακή 20/7, στις 9 μ.μ., στην πλατεία της πόλης, συγκέντρωση με ομιλητή τον Τάσο Χρονά, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Σήμερα Κυριακή 20/7, ο βουλευτής του ΚΚΕ Τ. Τσιόγκας θα μιλήσει σε εκδήλωση-συζήτηση που οργανώνει η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Πεδιάδος Ηρακλείου του ΚΚΕ, στις 8 το βράδυ στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Αρχανών. Η εκδήλωση θα έχει θέμα: «Ανεργία, απολύσεις, ακρίβεια, Ασφαλιστικό και η πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ».

Στη Λέσβο

-- Σήμερα Κυριακή, 20/7, στις 9 μ.μ., στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής θα μιλήσει ο Στ. Σκοπελίτης, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Αύριο Δευτέρα, 21/7, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία του Μεσαγρού θα μιλήσει ο Σ. Σιαμέτης, μέλος του Γραφείου της ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ.

-- Η Αχτιδική Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ διοργανώνει για την Τετάρτη 23/7, περιοδεία και ομιλία στις 9.30 μ.μ., στην πλατεία του Κάσπακα.

Σε Ιθάκη - Κεφαλονιά

Στην Ιθάκη και στην Κεφαλονιά θα περιοδεύσει ο Γ. Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, στις 21 και 22 του Ιούλη. Συγκεκριμένα:

Αύριο Δευτέρα, 21/7, θα επισκεφτεί στις 11 το πρωί το Δημαρχείο Ιθάκης και θα συναντηθεί με τους δημοτικούς υπαλλήλους. Στις 12.15 το μεσημέρι θα περιοδεύσει στο Κέντρο Υγείας, στις 3 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, στις 6 μ.μ. θα περιοδεύσει στα χωριά της Βόρειας Ιθάκης και στις 9 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Βαθύ (κεντρική πλατεία).

Την Τρίτη, 22/7, στις 10 το πρωί θα επισκεφτεί το ιχθυοτροφείο της Κεφαλονιάς, στις 11.15 π.μ. τη διαδημοτική επιχείρηση, στις 12.15 το Νοσοκομείο Αργοστολίου, στις 13.30 τη ΔΕΗ, στις 2.30 το μεσημέρι θα περιοδεύσει στο φεριμπόουτ της γραμμής Κυλλήνης-Αργοστολίου, στις 6.30 μ.μ. θα επισκεφτεί το Σύλλογο Ναυτικών Κεφαλονιάς, στις 7.30 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και στις 9.30 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου.

Στις 23/7 ο Γ. Τούσσας θα επισκεφτεί τη Ζάκυνθο και θα μιλήσει στις 9 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ