Κυριακή 20 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
29ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Ταξιδεύει σε πόλεις και χωριά

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του 29ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» σε διάφορες περιοχές κι εργασιακούς χώρους, ενώ παράλληλα συνεχίζεται και η διακίνηση του εισιτηρίου για το τετραήμερο κορύφωσης του Φεστιβάλ, στις 18, 19, 20 και 21 Σεπτέμβρη, στην Πανεπιστημιούπολη, στα Ιλίσια.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται τώρα έχει ως εξής:

Σήμερα, Κυριακή:

  • Στο Γέρακα, στην πλατεία δίπλα στο γήπεδο του μπάσκετ, στις 8 μ.μ., με θέμα: «Αλληλεγγύη στη Σοσιαλιστική Κούβα».
  • Στον Ωρωπό Πρέβεζας, στις 9 μ.μ., στην πλατεία, με θέμα: «Αλληλεγγύη στη Σοσιαλιστική Κούβα» και ομιλήτρια την Ολη Τσουμάνη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ.
  • Στην Αμφιλοχία, στις 9 μ.μ., στην πλατεία, με θέμα «Αλληλεγγύη στη Σοσιαλιστική Κούβα» και ομιλητή τον Νεκτάριο Τριάντη, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ.

Αύριο, Δευτέρα:

  • Στη Λαμία, στην καφετέρια «Αγκόρα», στις 7:30 μ.μ., με θέμα: «Εθελοντισμός μπροστά στην Ολυμπιάδα των μονοπωλίων», θα μιλήσει ο Τάσος Χρονάς μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

Την Τρίτη 22/7:

  • Στο αμαξοστάσιο Ελληνικό (ΕΘΕΛ), στις 7 μ.μ., η Τομεακή Οργάνωση Μεγάλων Κλάδων Αθήνας, με θέμα: «Η ΕΘΕΛ μπροστά στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Την Τετάρτη 23/7:

  • Στην παραλία της Χαλκίδας (στρογγυλό), στις 9 μ.μ., θα μιλήσει η Κατερίνα Δημάκη, γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου Εύβοιας της ΚΝΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ