Τετάρτη 23 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Μια σειρά εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων ξεδιπλώνονται σε όλη τη χώρα στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του ΚΚΕ. Για τις αμέσως επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω:

-- Σήμερα, Τετάρτη, ο Γ. Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τη Ζάκυνθο και θα μιλήσει στις 9 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.

-- Σε πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ, στα Μονόσπιτα Ημαθίας, σήμερα, Τετάρτη 23 του Ιούλη και ώρα 8 μ.μ., θα μιλήσει ο Αλέκος Ουγγρίνος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Περιοδεία στις υπηρεσίες των Σωμάτων Ασφαλείας του Νομού Ημαθίας θα πραγματοποιήσουν αύριο, Πέμπτη 24 του Ιούλη, τα μέλη της ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Νίκο Χριστάνη, Γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ. Στις 8 π.μ. θα επισκεφτούν το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας, στις 9 π.μ. την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξάνδρειας, στις 11.30 π.μ. την Αστυνομική Διεύθυνση Βέροιας και στις 12.30 μ.μ. την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας.

Σε Λέσβο - Λήμνο

-- Σήμερα, Τετάρτη, 23/7, θα πραγματοποιηθεί περιοδεία και συγκέντρωση στις 9.30 μ.μ., στην πλατεία του Κάσπακα της Λήμνου, όπου θα μιλήσει ο Δ. Σιαμέτης, μέλος του Γραφείου της ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ.

-- Την Πέμπτη, 24/7, στις 8.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Ιππειο θα μιλήσει ο Δ. Σιαμέτης.

-- Την Παρασκευή, 25/7, στις 9.30 μ.μ. στην πλατεία της Κάπης θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Το Σάββατο, 26/7, στις 9.30 μ.μ., στην Αγρα θα μιλήσει ο Β. Παλαιολόγος, μέλος του Γραφείου της ΝΕ Λέσβου.

Στην Κρήτη

-- Σήμερα, Τετάρτη, στις 10 το πρωί, κλιμάκιο του Κόμματος θα συναντηθεί με το προεδρείο της Ομοσπονδίας και μέλη του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων. Στις 11.30 π.μ. θα συναντηθεί με το Σύλλογο Καταστηματαρχών Πλατανιά.

-- Το πρόγραμμα της Κομματικής Οργάνωσης Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, για τον τουρισμό, θα ολοκληρωθεί αύριο, Πέμπτη 24 του Ιούλη, με εκδήλωση στην οποία θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν οι θέσεις του Κόμματος για τον τουρισμό. Η εκδήλωση θα γίνει στο Ρέθυμνο στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στις 10.30 το πρωί.

Στη Λάρισα

Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω ομιλίες:

-- Παρασκευή 25/7: Στις 10.30 το πρωί στην Αγιά, με ομιλητή τον ευρωβουλευτή Γιάννη Πατάκη, ενώ το βράδυ στις 9.00 θα μιλήσει στους Χαλκιάδες.

-- Σάββατο 26/7: Στις 8.45 μ.μ. στο Βασιλή και στις 9.30 μ.μ. στο Σταυρό, με ομιλητή τον ευρωβουλευτή Γιάννη Πατάκη.

-- Κυριακή 27/7: Στις 11.00 π.μ. στη Βαρδικούσια, με ομιλητή τον ευρωβουλευτή Γιάννη Πατάκη. Στις 11 π.μ. στη Ραψάνη, με ομιλητή τον βουλευτή Τάκη Τσιόγκα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ