Σάββατο 26 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Μένει ο Αμπονσά

Ολα κυλούν θετικά πλέον στον ΠΑΟΚ. Η ηρεμία αρχίζει και αποκαθίσταται στην ομάδα και μαζί με αυτή έρχονται και άλλα καλά νέα. Το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Κόφι Αμπονσά παίρνει αίσιο τέλος, αφού ο Γκανέζος απάντησε θετικά στην πρόταση του Γιάννη Γούμενου και πολύ σύντομα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην ομάδα για να ξεκινήσει προετοιμασία. Ικανοποίηση στο Δικέφαλο από τη νίκη (1-0) και κυρίως την εμφάνιση στο φιλικό με τη Ρετζίνα, νέο σπουδαίο φιλικό το Σάββατο στις εννέα το βράδυ στο «Βελοντρόμ» με αντίπαλο τη Μαρσέιγ.

Αναφορικά με την περίπτωση του Κόφι Αμπονσά, ο Γκανέζος αμυντικός συναντήθηκε το βράδυ της Πέμπτης με τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιάννη Γούμενο και έδειξε διάθεση να κατεβάσει τις απαιτήσεις του. Η συνέχεια ήταν ακόμη καλύτερη την Παρασκευή, αφού απάντησε οριστικά «ναι» στην πρόταση του κ.Γούμενου και πολύ σύντομα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Να σημειωθεί ότι ο Αμπονσά έχει ήδη λάβει όσα χρήματα του όφειλε ο ΠΑΟΚ από την περσινή χρονιά, οπότε ένα πολύ σημαντικό «αγκάθι» είχε ήδη ξεπεραστεί.

Οσον αφορά την προετοιμασία του ΠΑΟΚ, το φιλικό με τη Ρετζίνα ανήκει στο παρελθόν και στον Αγγελο Αναστασιάδη εκτός από τα επεισόδια που στιγμάτισαν το παιχνίδι, έμεινε η ικανοποίηση της φιλικής νίκης (1-0) και η καλή φυσική κατάσταση που έδειξαν οι περισσότεροι από τους 23 παίκτες που χρησιμοποίησε. Το Σάββατο κλείστηκε νέο σπουδαίο φιλικό στις εννέα το βράδυ στο «Βελοντρόμ» της Γαλλίας με αντίπαλο τη Μαρσέιγ, παιχνίδι από το οποίο ο τεχνικός του Δικεφάλου θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ