Τρίτη 5 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
Ο κόμβος έγινε, οι αποζημιώσεις... «χάθηκαν»!

Ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ

Να αποζημιωθούν επιτέλους οι αγρότες για τις απαλλοτριώσεις των χωραφιών τους που έγιναν για την κατασκευή του κόμβου Κουτσόχερου του δρόμου Λάρισας - Τρικάλων και να γίνει ο ηλεκτροφωτισμός του κόμβου, ζητούν με Ερώτηση που απευθύνουν στην υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, Β. Παπανδρέου, οι βουλευτές του ΚΚΕ Τάκης Τσιόγκας, Νίκος Γκατζής και Αντώνης Σκυλλάκος.

Παρότι το νέο τμήμα του εθνικού οδικού δικτύου Λάρισας - Τρικάλων στα όρια των δύο νομών, στο Κουτσόχερο της Λάρισας, έχει παραδοθεί στην κυκλοφορία εδώ και χρόνια - επισημαίνουν οι βουλευτές του ΚΚΕ - η κυβέρνηση δεν έδωσε ακόμη τις αποζημιώσεις στους κατοίκους για τα χωράφια που απαλλοτριώθηκαν. Οι κάτοικοι του χωριού, οι οποίοι έχασαν την περιουσία τους, διαμαρτύρονται έντονα και περιμένουν πότε επιτέλους θα αποφασίσει η κυβέρνηση να τους αποζημιώσει.

Επιπλέον - τονίζουν οι βουλευτές του ΚΚΕ - περιμένουν πότε θα φωτιστεί ο κόμβος, γιατί είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος για τους οδηγούς στην είσοδο και έξοδο για πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων, μιας και είναι ακόμη σκοτεινός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ