Πέμπτη 23 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΗΛΠΑΠ
Απτόητοι οι εργαζόμενοι στον αγώνα

Ανυποχώρητοι οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ και ενωμένοι όσο ποτέ, αποφάσισαν να συνεχίσουν τον πολυήμερο αγώνα τους, αγνοώντας τις απειλές της διοίκησης ΗΛΠΑΠ για απόλυση!.

Σε χτεσινή τους Γενική Συνέλευση, αποφάσισαν με συντριπτική πλειοψηφία ότι δεν πρόκειται να υποστείλουν τη σημαία του αγώνα - που ξεκίνησαν εδώ και επτά βδομάδες υπερασπιζόμενοι θεμελιώδη εργασιακά τους δικαιώματα και κατακτήσεις - όσες απειλές κι αν δεχτούν, ενώ παράλληλα, εξουσιοδότησαν το ΔΣ της Ενωσής τους να κηρύξει το νέο απεργιακό πρόγραμμα για την ερχόμενη βδομάδα, παρά την απαγορευτική δικαστική απόφαση από την περασμένη Δευτέρα, ύστερα από προσφυγή της διοίκησης των ΗΛΠΑΠ.

Μετά τη Γενική Συνέλευση συνεδρίασε εκτάκτως το ΔΣ της Ενωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ και σε ένδειξη καλής θέλησης, για δεύτερη φορά, μετέτρεψε τις τρεις σημερινές δίωρες στάσεις εργασίας σε 4ωρη 12 - 4 μ.μ. και ανέστειλε τις αυριανές. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, επισημαίνει ότι η τρομοκρατία που εξαπέλυσε η διοίκηση για να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα των εργαζομένων, έπεσε στο κενό και καλεί τους αρμόδιους σε ουσιαστικό και ειλικρινή διάλογο, ώστε να εξευρεθεί κοινά αποδεκτή λύση και να σταματήσει η αναστάτωση στη συγκοινωνία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ