Παρασκευή 24 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Για το '21

Με αφορμή την επέτειο της Εθνικοαπελευθερωτικής Επανάστασης του '21 το Πανεπιστήμιο Αθηνών διοργανώνει σήμερα (18.45) εκδήλωση στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εισήγηση του πρύτανη, καθηγητή Κωνσταντίνου Α. Δημόπουλου, και ομιλία του προέδρου του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών, καθηγητή Βάλτερ Πούχνερ με θέμα «Η Επανάσταση του 1821 στην ελληνική δραματουργία». Στο μουσικό μέρος της βραδιάς θα συμμετάσχει η Χορωδία των φοιτητών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

  • Με συναυλία της Γιώτας Βέη και του συγκροτήματός της, αύριο (6 μ.μ.), στην πλατεία Τερζάκη (Ανω Ιλίσια) θα ολοκληρωθούν οι επετειακές εκδηλώσεις του Δήμου Ζωγράφου. Θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με ιστορικά και ηρωικά τραγούδια - ύμνο στους αγώνες του ελληνικού λαού.
  • Με αφιέρωμα στο Γέρο του Μοριά κορυφώνεται ο γιορτασμός της εθνικής επετείου στο Δήμο Αγ. Βαρβάρας. Στις 6.30 μ.μ., στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο «Νίκης 2ου Λυκείου» (Σισύλου 16) το Λύκειο Ελληνίδων Τριπόλεως, το Χορευτικό Τμήμα του Δήμου Μεσολογγίου, χορευτικά της Σχολής Παραδοσιακών Χορών και η Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης του Δήμου Αγ. Βαρβάρας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ