Τρίτη 23 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΚΕΨΕΙΣ - ΙΔΕΕΣ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Κρίμα...

Γεράσιμος Καλός, συνταξιούχος δικηγόρος. Τεκμηριωμένη και πολιτικά οξυδερκή θέση πήρε με τη σχετική ανακοίνωσή της η ΚΟΒ Λαυρίου του Κόμματος για τις «προεκλογικές» συναυλίες της Μακρονήσου. Δεν απαιτείται ιδιαίτερη αξιοσύνη για ν' αντιληφθεί ο καθένας ότι τέτοια εκδήλωση, τη συγκεκριμένη αυτή ιστορική «στιγμή», εντάσσεται στα πλαίσια της «παροχολογίας» και των στόχων της, στην οποία επιδίδεται το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση, το κόμμα της και οι κάθε λογής «βαστάζοι» της. Πρόδηλα η τριήμερη «φιέστα» αποτελεί τη συνέχεια και προαγωγή της «πολιτικής πασαρέλας» που είχε προηγηθεί σε άλλα νησιά κολαστήρια.

Το διάφανο εγχείρημα φενακισμού και οι εξιλαστήριες φιέστες δεν πρέπει να παρασύρουν κανέναν καλοπροαίρετο και προπαντός τη νεολαία μας!! Εκείνο πάντως που προκαλεί εντύπωση και μάλιστα οδυνηρή είναι το γιατί πρωτοστάτησαν σ' αυτό το «πανηγύρι» και μερικοί, πανελλήνια επώνυμοι, που, η εδώ και πολλές δεκαετίες παρουσία τους στα πολιτικά δρώμενα, θα 'πρεπε να τους είχε προφυλάξει από τέτοιες «κακοτοπιές». 'Η μήπως συμμερίζονται τους απώτερους στόχους των διοργανωτών «εξευμενισμού» ή και «εξαπάτησης» των Αριστερών(!); Κρίμα αν πράγματι τούτο συμβαίνει!!!

Διαμαρτύρομαι

Φιλόπουλος Σπυρίδων. Μέσω της εφημερίδας σας κ. διευθυντά, θα ήθελα να διαμαρτυρηθώ για το συνεχή και μόνιμο εκκωφαντικό θόρυβο που γίνεται κάθε μέρα - εργάσιμη - πάνω από την πόλη και την περιοχή των Φιλιατρών Νομού Μεσσηνίας από τις μηχανές των εκπαιδευτικών αεροπλάνων της 115 πτέρυγας Μάχης που εδρεύει στην Καλαμάτα. Τα ντεσιμπέλ συνεχή και εκκωφαντικά και οι ψυχικές αντοχές των κατοίκων και επισκεπτών στα όρια κατάρρευσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ